Vegan verven met Amazona

Geen dierlijke producten in de 100% ecologische krijtverf uit Nederland.

22 Februari 2019

Ook in ons interieur maken we steeds vaker bewustere keuzes in de producten die we gebruiken. Meubels van natuurproducten, waterbesparende toiletten, luchtzuiverende planten en energiezuinige wasmachines. Gezonde verf mag daarbij niet ontbreken. Vanuit deze overtuiging startte Christel van Bragt ruim 10 jaar geleden haar eigen eco-verflijn: Amazona Krijtverf. Zij gelooft als interieurexpert dat gezonde verf een must is en ontwikkelde een krijtverf op basis van natuurlijke grondstoffen die ook nog eens hartstikke vegan is.

Er worden namelijk geen dierlijke producten in de krijtverf gebruikt. Amazona Krijtverf wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd uit uitsluitende hoogwaardige, minerale bestanddelen en natuurlijke pigmenten. Het bevat geen weekmakers, geen oplosmiddelen of andere ongezonde stoffen. Dit maakt de krijtverf 100% ecologisch en daarmee uniek in Nederland.

Natuurlijk kleurpigment

Doordat de verf natuurlijke kleurpigmenten bevat, ontstaan levendige diepe kleuren op de muur, die door de lichtinval veranderen. Het natuurlijke pigment zorgt bovendien voor een perfecte dekking, wat de verf veelzijdig en gemakkelijk toepasbaar maakt. Ook meubels kunnen opgeknapt worden met de verf.

Meer informatie of inspiratie? Kijk op www.amazona.nl.

Meer van Amazona BV
Reacties