Foto: press_2013//behang-woon-en-zo.jpg

XXL wandmetamorfose

In een klap een totale metamorfose voor woonkamer of slaapkamer kan vanaf nu zeer gemakkelijk worden gerealiseerd met het XXL fotobehang van Graham & Brown.

In een klap een totale metamorfose voor woonkamer of slaapkamer kan vanaf nu zeer gemakkelijk worden gerealiseerd met het XXL fotobehang van Graham & Brown. www.wnzo.nl

Een collectie met tien opvallende en trendy designs met zowel grafisch als fotografisch artwork. Met felle kleurstellingen of ingetogen zwart/wit.

 

Het betreft hier een gebruiksvriendelijk alles-in-een concept: behang + lijm. Het XXL fotobehang is een hoogwaardig kwaliteit product op vliesbasis en voorzien van een vinyl toplaag, afgewerkt met een lichte structuur en materende coating.

In de verpakking bevindt zich naast het fotobehang dat afhankelijk van het formaat in 3 of 4 banen verdeeld is, de benodigde muurlijm en duidelijke ophanginstructies.

Er zijn tien verschillende XXL motieven: Tropical Thunder, La La Land, Roses, Orchid, Taxi, Neon Nights, Horses, Aviation, Moonlight Stroll en Tag.

Afhankelijk van het gekozen motief is de afmeting van het fotobehang: 280 x 240 of
280 x 180 cm.

Verkoopadviesprijs afhankelijk van het formaat: euro 89,99 of euro 129,99 inclusief btw.

Voor meer informatie: www.grahambrown.nl. De complete collectie is te koop via de webshop: www.grahambrown.nl.

Publicatiedatum: 18 juni 2009

 

 

Reacties