Foto: farrow-ball-verf

Tijdloze kleuren met Farrow & Ball verf

Geef de ruimte rondom je huis dit voorjaar een fris tintje met de vele kleuren Farrow & Ball verf.

Er zijn 132 inspirerende kleuren verkrijgbaar in drie exterieur verven die perfect geschiktzijn voor het verfraaien van je woning en tuin.

De lente, met haar eerste zonnestralen, frisgroene blaadjes en bloemen die uitkomen, is de tijd bij uitstek om de ruimte rondom je huis nieuw leven in te blazen.

Het uit 132 tijdloze kleuren bestaande karakteristieke kleurenpalet van Farrow & Ball is verkrijgbaar in drie milieuvriendelijke finishes voor exterieur gebruik, dus nu kun je je buitenshuis net zo creatief uitleven als binnen.

Farrow & Ball verven voor buiten gebruik, verkrijgbaar in Exterior Eggshell, Exterior Masonry en Full Gloss, lenen zich uitstekend voor het opfrissen van oud metselwerk of het aanbrengen van kleurrijke accenten op houtwerk en metaal buiten het huis. Deze drie finishes, uitermate slijtvast en vervaardigd met uitsluitend de beste ingrediënten, zijn specifiek ontwikkeld om oppervlakken buiten te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Exterior Eggshell - Farrow & Ball

Exterior Eggshell is een slijtvaste, watergedragen verf verkrijgbaar in alle 132 kleuren. Perfect geschikt voor gebruik op houten en metalen oppervlakken buitenshuis; of je je voordeur nu in het rustgevende Dimpse wilt schilderen of een opvallend St Giles Blue accent op een vogelhuisje wilt aanbrengen, de mogelijkheden zijn eindeloos. De verf is sneldrogend, geeft een halfglans afwerking en is tot maximaal 6 jaar bestand tegen schilferen, bladderen en kleurvervaging.

Exterior Masonry - Farrow & Ball

Exterior Masonry biedt een hoogwaardige finish, een buitengewone slijtvastheid en de kenmerkende matte Farrow & Ball afwerking. Het product, verkrijgbaar in 100 kleuren, is geschikt voor gebruik op metselwerk buitenshuis, inclusief huis- en tuinmuren, en biedt gedurende maximaal 15 jaar een duurzame bescherming tegen invloeden van buitenaf. Schimmel-, alg- en vuilbestendig, dus uitstekend geschikt om je bloempotten op te vrolijken met een kleurrijk vleugje Pelt.

Full Gloss - Farrow & Ball

Breng een laag Full Gloss, een finish met een glansgehalte van 95%, aan op houtwerk of metaal en creëer een opvallend effect. Dit product, eenvoudig in het gebruik en gedurende maximaal zes jaar bestand tegen schilferen, bladderen en kleurvervaging, tovert je voordeur ongetwijfeld om in een ware blikvanger. Eveneens verkrijgbaar in 132 inspirerende kleuren, van All White tot Pitch Black, dus reden te meer om de ruimte rondom je woning een fris tintje te geven.

Farrow & Ball dekverven en primers worden vervaardigd met gebruik van uitsluitend de beste, hoogwaardige ingrediënten. Voor een mooi, duurzaam eindresultaat raden wij je aan om naast Farrow & Ball exterieurverven onze primers & undercoats te gebruiken.

Meer informatie: www.farrowandball.nl

Publicatiedatum: 14 april 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties