Foto: 2014/histor-verf-campagne.jpg

Histor Verf- en adviesteam

Professionals kijken online mee en bieden gratis advies op maat bij schilderklussen.

De hele maand april helpt Histor consumenten live bij hun schildervraag of -uitdaging. Tijdens deze maand zit het Histor Verf- en Adviesteam klaar om consumenten per Skype, Facetime of telefoon in 20 minuten advies op maat te geven bij hun schilderproject. Zowel voor technische vragen als stylingadvies kunnen consumenten bij het Verf- en Adviesteam terecht.

Vier weken lang staan de stylisten en verfexperts van het Histor Verf- en Adviesteam zeven dagen per week van 9u-21u klaar om consumenten specifiek advies te geven. Of het nu om inspiratie, kleur- of technisch advies gaat, voor al deze vragen kan de consument in de maand april bij het team van Histor terecht.

Een consult kan op Histor.nl worden ingepland op een moment naar keuze. Tijdens het consult laten consumenten via de camera op hun telefoon, tablet of laptop een stylist of verfexpert live meekijken en wordt in 20 minuten een advies op maat gegeven om tot een optimaal (verf)resultaat te komen. Na het consult ontvangt de consument het advies inclusief stappenplan en boodschappenlijstje per mail, zodat niets meer in de weg staat om de klus - die al zo lang op de to-do lijst staat - te realiseren. Daarbij geeft Histor tijdens de actiemaand met de Verf- en Adviescheque € 5,- extra korting bij aankoop van de benodigde verfproducten om het project te realiseren.

Meer informatie: www.histor.nl

Publicatiedatum: 9 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties