Get Inspired met Umbra behang! Interactief behang

Graham & Brown, een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie, werkt met vele internationaal bekende ontwerpers en designers.

Graham & Brown, een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie, werkt met vele internationaal bekende ontwerpers en designers.

Samen met het Canadese merk Umbra, een wereldleider in modern productdesign kwam het super retrobehang Huddle tot stand.

Gepimt met familiekiekjes

Het patroon van Huddle kenmerkt zich door het interactieve design dat lijsten en kaders toont van fotolijstjes. Huddle nodigt uit tot creativiteit. In feite heeft het behang niets meer nodig, maar eenmaal aangekleed en gepimpt met eigen familie kiekjes en portretjes krijgt de muur wel een heel persoonlijk tintje.

Het behang is volgens de unieke Paste the Wall technologie van Graham & Brown gefabriceerd. Hierdoor kan het behang na het insmeren van de muur direct worden aangebracht. Maak je een foutje of hangt het scheef, geen enkel probleem: het behang kan er gemakkelijk afgehaald worden en opnieuw worden aangebracht. Ook als er na langere tijd van behang wordt gewisseld kan het behang eenvoudig van de muur worden verwijderd. Krabbers en stoommachines behoren tot het verleden.

Dit bruin/grijs/zwart/witte behang van Graham & Brown is verkrijgbaar vanaf ? 44,90 per rol van 10 m x 52 cm.

Verkoopinformatie: www.grahambrown.nl.

Publicatiedatum: 4 juni 2009

reacties
anderen bekeken ook

Painting the Past Outdoor verf

Klus deze zomer in en rond je huis

Guido van Loon

Zo kun je je houtwerk in huis schilderen met verf op waterbasis

Sandra van Koningshoven

Nieuwe Basicwaaier Lifestyle by Global Paint

Een originele slaapkamer maken: waar beginnen?

Guido van Loon

Moooi, the Extinct Animals behang

Advertentie
Advertentie
Advertentie