Foto: 261503

Elixir, moderne elegantie

De behangcollectie Elixir is een samensmelting van moderne elegantie met geometrische en prachtige handgetekende bloemendessins.

De behangcollectie Elixir is een samensmelting van moderne elegantie met geometrische en prachtige handgetekende bloemendessins.

Opvallende schakeringen okergeel, petrol en turquoise worden aangevuld met donkergrijzen, frambozenrood en oudroze tinten naast een zacht kleurenpalet van bruinen zoals mokka, koffie verkeerd en taupe. Een melange van metallic effecten, glanzende en matte afwerkingen, voegt een tijdloze stijl aan de collectie toe.

 

Elixir heeft de look en feel van een exclusief designer behang. Het is een van de meest stijlvolle en elegante collecties van Graham & Brown en biedt elegantie tegen een betaalbare prijs.

De collectie bestaat uit zeven ontwerpen in meer dan dertig kleuren. Afmeting: 52 cm breed x 10 m lang. Prijs € 29,95 inclusief btw. De collectie Elixir is te koop via de website van Graham & Brown.
Countess is een prachtig handgetekend ontwerp met glanzende accenten. De romantisch bloeiende rozentak belichaamt vintage-glamour. Beschikbare kleuren: fuchsia, roze, zachtgroen, oker, taupe, lavendel.
Dauphin is geïnspireerd op een vorstelijk vintage bloemenboeket. Een ontwerp voor een gracieuze vrouwelijke ruimte. Beschikbare kleuren: taupe, zachtgeel, houtskool/zilver, taupe/framboos en petrol.
Mirage laat een glanzend, grillig landschap van wenkende bomen zien en geeft muren een zacht etherisch gevoel. Beschikbare kleuren: oudroze, oker, koffie verkeerd, houtskool , zachtgrijs.
Duchessa bestaat uit een elegant bloementafereel met veel contrast. Matte bloemen met metallic highlights in eigentijdse kleuren zorgen voor een stijlvolle, verfijnde look. Beschikbare kleuren: turquoise, zacht mosterd, oranje/groen, roze/geel, roze/beige, grijs/roze.
Soprano is een opvallend geometrisch ontwerp dat doet denken aan een getekende Azteekse veer. Metallic overprint vult de subtiele en opvallende kleurcombinaties aan voor ingetogen glamour of highdrama modernisme. Beschikbare kleuren: taupe, shimmer, donkerblauw, petrol, framboos, zachtgoud/zwart.
Imperial is een klassieke dubbele streep met een metallic overlay. Dit behang is zowel verticaal als horizontaal toe te passen voor een chique eigentijdse afwerking. Beschikbare kleuren: grijs/oker, grijs/paars, creme/petrol, espresso/zwart, creme/zachtgroen, koffie verkeerd/taupe.

Voor meer informatie: Graham & Brown Nederland bv, T. 0229-212526, info@grahambrown.nl, www.grahambrown.nl.

Reacties