Foto: press_2013//Flexa-Couleur-Locale-caribbean-verf.jpg

De sfeer van ver, bij jou thuis! Beleef de passie van Flexa Couleur Locale

Long Island, Nepal en Caribbean: drie fijne sferen van Flexa Couleur Locale die de wereld bij je thuis brengen!

Long Island, Nepal en Caribbean: drie fijne sferen van Flexa Couleur Locale die de wereld bij je thuis brengen! www.flexa.nl

Het vertrouwde Kenia, Havana en Monaco zijn gebleven en Siena is omgedoopt naar Toscane. En we hebben nog iets nieuws om de beleving helemaal compleet te maken: onze accentkleuren!

Karakter & passie

Flexa Couleur Locale is sterk door de zeven tonsurton kleurlijnen. Nieuw zijn de accentkleuren per kleurlijn. Het karakter en de passie van een streek of land haal je nu in huis door ook de accentkleur toe te voegen: het frisse groen van jonge palmen in de Caribbean, de volle roze kleur van een zijden sari uit Nepal, het blauw van de golven en hemel van Long Island en het olijfgroene van de vele olijfbomen in Toscane brengen de sfeer van ver in jouw huis.

Nieuw: van ver, bij jou thuis!

Naast de accentkleuren kun je bij Caribbean kiezen voor kleurrijk aqua, kies je mystiek Himalaya grijs bij Nepal en stijlvol kiezelgrijs bij Long Island. Drie nieuwe rijke kleurlijnen die het Flexa Couleur Locale palet compleet maken. Kleurlijn Havana is iets gewijzigd en verloopt nu naar een licht vergrijsde geel. Bij Toscane en Kenia hebben we een kleine wijziging in de donkerste tonsurton kleuren doorgevoerd. Monaco blijft Monaco; een mooie witlijn waarmee je altijd goed zit.

Toen en nog steeds van nu

Kleur kiezen voor je interieur is niet gemakkelijk. Flexa Couleur Locale helpt je een keuze te maken. Het concept bestaat uit 7 kleurlijnen. Elke kleurlijn bestaat uit vijf op elkaar afgestemde kleuren. Aan iedere kleurlijn is een accentkleur toegevoegd. De producten zijn watergedragen en te verkrijgen in muurverf, zijdeglans- en hoogglanslakken. Iedereen kan nu de juiste kleurcombinaties maken. Flexa Couleur Locale, niet voor niets sinds 1987 de langst bestaande en meest populaire kleurlijn van Nederland.

Prijzen

Flexa Couleur Locale muurverf v.a. ? 26,95 (2,5 liter)
Flexa Couleur Locale zijdeglans- en hoogglanslak v.a. ? 23,95 (0,75 liter)
Flexa Couleur Locale grondverf ? 19,95 (0,75 liter)
Flexa Couleur Locale A5 kleurechte stalen ? 0,70

Meer informatie: www.flexa.nl.

Publicatiedatum: 22 juli 2009

Reacties