Foto: press_2013/histor-piet-hein-eek-finale.jpg

Consumenten aan de slag bij Piet Hein Eek

Creatieve inzendingen resulteren in 101 unieke kastjes.

Zaterdag 9 november vond in de werkplaats van Piet Hein Eek in Eindhoven de afsluiting plaats van het Histor initiatief ‘Eén kastje 101 karakters’. Het verfmerk had creatieve consumenten gevraagd hun idee voor een ongelakt Piet Hein Eek kastje in te zenden. Dit resulteerde in 2.000 bijzondere en inspirerende inzendingen. De meest bijzondere ideeën werden met hulp en advies van Histor verfexperts in Eindhoven tot leven gebracht.
Creatieve inzendingen resulteren in 101 unieke kastjes.

De inzendingen zijn beoordeeld door de jury, bestaande uit Annet Niterink, hoofdredacteur 101Woonideeën, Marie-Gon Vos, Histor styliste en Ad Lankhaar, Histor verfadviseur. De jury heeft de mooiste en meest originele ideeën geselecteerd voor deelname aan het evenement. Ontwerper Piet Hein Eek heeft zich laten verrassen door de inzendingen:

"Dit is de eerste keer dat ik iets heb ontworpen, dat door een ander afgemaakt moet worden. En dan ook nog eens in 101 varianten. Ik heb vandaag veel bijzondere ontwerpen gezien, fantastisch hoe veel creativiteit één kastje los kan maken.”

Het kastje werd exclusief voor Histor ontworpen en in beperkte oplage geproduceerd. De kastjes, die een dag nodig hebben om goed te drogen, worden na afloop bij de deelnemers thuisbezorgd. Met de actie ‘Eén kastje 101 karakters’ laat Histor zien dat er ontzettend veel mogelijk is met de Perfect Finish lakken. Samen met Histor kunnen de deelnemers het prachtige resultaat dat ze voor ogen hebben realiseren.

Eén kastje 101 karakters is te volgen op Facebook, Twitter en de actiesite histor.nl/101karakters.

Over Histor Perfect Finish lak 

De vierkante pot van Histor Perfect Finish lak is ontzettend handig in gebruik. Hij opent makkelijk, ligt door zijn vorm lekker in de hand, schenkt zonder te knoeien en sluit makkelijk. Ideaal voor wie wél van een kleurtje houdt, maar niet op zijn tapijt!

Meer informatie: www.histor.nl 

Publicatiedatum: 11 november 2013.

Creatieve inzendingen resulteren in 101 unieke kastjes.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties