Campagne Histor en Piet Hein Eek nadert finale

02 November 2013

Finaledag 'Histor: Eén kastje 101 karakters' op zaterdag 9 november.


Creatieve consumenten konden de afgelopen weken voor de Histor campagne 'Eén kastje 101 karakters' hun ideeën voor een uniek karakter geven voor een ongelakt Piet Hein Eek kastje. Met 2.000 bijzondere en inspirerende inzendingen binnen een periode van twee weken is de actie 'Eén kastje 101 karakters' een groot succes te noemen. Op 9 november worden de meest bijzondere ideeën met de hulp van Histor verfexperts tot leven gebracht in de werkplaats van Piet Hein Eek.

Op 9 november staat een selectie van de 101 kastjes klaar om met de lakken van Histor tot collector's items te worden omgetoverd. Het kastje is exclusief voor Histor ontworpen en in beperkte oplage geproduceerd. De inzendingen zijn beoordeeld door de jury, bestaande uit Annet Niterink, hoofdredacteur 101Woonideeën, Marie-Gon Vos, Histor styliste en Ad Lankhaar, technisch verfadviseur. Zij heeft de mooiste en meest originele ideeën geselecteerd voor deelname aan het evenement.

Juryvoorzitter Annet Niterink:'Wat ongelooflijk veel verschillende soorten ideeën. Ik had niet gedacht dat één kastje zoveel creativiteit losmaakt. Ik ben echt heel blij met al die verrassende inzendingen.'

Finaledag 'Histor: Eén kastje 101 karakters' op zaterdag 9 november.

Tijdens de finaledag op 9 november leggen de uitgekozen consumenten de laatste hand aan de 101 kastjes. In de werkplaats van Piet Hein Eek worden zij bijgestaan door de Histor verfexperts om hun eigen ontwerp te realiseren met een fantastisch resultaat. 

Meer informatie: histor.nl/101karakters of via Facebook & Twitter.

Publicatiedatum: 2 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Verftips

Een goede voorbereiding levert het beste resultaat...

Flexa Kleurtester

Vierkant achter je kleurkeuze met de nieuwe Flexa ...

Woca Exterior Paint

WOCA Exterior Paint wordt buitenshuis gebruikt ...

Zo kun je je houtwerk in huis schilderen met verf op waterbasis

In dit blog vind je tips én een printbare checkli...

Woca Exterior Oil

WOCA Exterior Oil is een revolutionaire waterge...

Hoe verven lukt en leuk is!

Histor geeft handige tips om je interieur snel op ...
Advertentie