Foto: Bison-Super-Acrylaat-Schilderskit

Bison: Super Acrylaat Schilderskit

De nieuwste kit van Bison , Super Acrylaat Schilderskit, is optimaal overschilderbaar.

De superkwaliteit van de echte schilder. Die kwaliteit komt er nu ook voor de consument. De nieuwste kit van Bison heet dan ook terecht Super Acrylaat Schilderskit. Een uitgebalanceerde formule, optimaal overschilderbaar. Afdichten zónder het risico van craqueleren of verkleuren van de verf.

Bison Super Acrylaat Schilderskit is geschikt om te overschilderen met alle verfsoorten en is direct overschilderbaar. Vanaf heden te koop bij de betere bouwmarkt en verfspeciaalzaken.

Craqueleren verleden tijd

Acrylaatkit wordt gebruikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren. De kitnaad wordt vaak overschilderd. Tot voor kort konden, door een ongewenste wisselwerking tussen de kit en de verf, scheurtjes in de verflaag ontstaan. Super Acrylaat Schilderskit voorkomt de oorzaak van craqueleren en zorgt voor een perfecte kitnaad. Dit alles zonder in te boeten aan andere belangrijke eigenschappen, zoals elasticiteit en verwerkbaarheid.

Bison Super Acrylaat Schilderskit is onmisbaar ‘anti-crack gereedschap’ voor het afwerken van onder meer plafond- en wandaansluitingen, deur- en raamkozijnen, vensterbanken, trappen, plinten, gipsplaten en doorvoerleidingen. Door de elasticiteit is Super Acrylaat Schilderskit ook geschikt voor het afdichten van (werkende) scheuren en barsten in muren en de sleutel tot een geslaagd schildersresultaat.

Adviesprijs

Bison Super Acrylaat Schilderskit kost € 7,49. Uitgaande van een gemiddelde voeg van 6 mm, is de koker goed voor een voeg van 9 meter. Nog geen cent (€ 0,008) per centimeter. Geen geld voor professionele schilderskwaliteit!

Producteigenschappen Bison Super Acrylaat Schilderskit

- Direct overschilderbaar
- Anti-crack; craqueleert niet
- Geen verkleuring van de verf
- Zeer geschikt voor één laag dekkende verven
- Strak af te messen
- Helderwit en kleurvast
- UV- en weerbestendig
- Schuurbaar
- Temperatuurbestendig van -20°C tot +75°C.

Meer informatie: www.bison.nl

Publicatiedatum: 5 juni 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties