Amazona lanceert dit najaar nieuwe ecologische krijtverf collectie

Het ecologische krijtverfmerk Amazona lanceert dit najaar een nieuwe collectie: Velvet.

07 November 2019

Het kleurenpalet is geïnspireerd op het ‘je ne sais quoi’- gevoel dat voor Christel van Bragt, oprichtster Amazona, haar liefde voor Parijs typeert. De nieuwe collectie doet haar denken aan de prachtige ‘effortless chique’ interieurs met rijke stoffen. Velvet Pink en Velvet Green zijn slechts twee van de zes nieuwe kleuren die natuurlijk goed op elkaar zijn afgestemd zodat je ze eindeloos met elkaar kunt combineren. 

Velvet collectie is verkrijgbaar vanaf € 34,95 in de kleuren: Velvet Pink, Velvet Peach, Velvet Green, Velvet Purple, Velvet Mud en Velvet Clay. 

Natuurlijk kleurpigment 

Doordat de verf natuurlijke kleurpigmenten bevat, ontstaan levendige diepe kleuren op de muur. De natuurlijke kleurpigmenten zorgen voor een rustig en subtiel effect ook al werk je met zwaardere kleuren. De verf geeft een perfecte dekking, wat de verf veelzijdig en gemakkelijk toepasbaar maakt. Ook meubels kunnen opgeknapt worden met de verf. 

100% ecologisch

Er worden geen dierlijke producten in de krijtverf van Amazona gebruikt. Het wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd uit uitsluitende hoogwaardige, minerale bestanddelen en natuurlijke pigmenten. Het bevat geen weekmakers, geen oplosmiddelen of andere ongezonde stoffen. Dit maakt de krijtverf 100% ecologisch en daarmee uniek in Nederland. De basiskleuren van Amazona zijn verkrijgbaar vanaf € 28,50.

Meer informatie of inspiratie? Kijk op www.amazona.nl.

Reacties