Vijf redenen om te kiezen voor een rvs trapleuning

Elke trap heeft uiteraard een trapleuning nodig. Dan kun je kiezen voor een 'saaie' houten leuning. Maar dacht je bijvoorbeeld van rvs?

Guido van Loon 14 Maart 2019

Met een rvs trapleuning geef je je trap (en je interieur) een compleet andere uitstraling. Lees hier 5 redenen om voor een rvs leuning te kiezen.

1. Rvs is onderhoudsarm

Je hebt er geen omkijken naar, af en toe met een vochtige doek schoonmaken is meer dan genoeg. Wil je de mooie rvs glans behouden, dan kun je de trapleuning eens in de zoveel tijd behandelen met een rvs cleaner.

2. Rvs is design, maar is ook betaalbaar

Houd je van design, maar minder van het (vaak bijbehorende) prijskaartje? Dan is een rvs trapleuning een prima alternatief; het straalt namelijk design uit en is goed betaalbaar. Zo is een rvs leuning al verkrijgbaar vanaf ongveer €60,-.

3. Rvs verkleurt niet

Rvs gaat jarenlang mee en is dus erg duurzaam. Geen verkleurde houten leuningen meer dus.

4. Te combineren met ledverlichting

Leuk is dat je een rvs trapleuning vrij eenvoudig kunt uitbreiden met ledverlichting. Veilig; maar vooral ook erg mooi!

5. Past in elk interieur

Het mooie van rvs is dat het prima te combineren met verschillende stijlen: van traditioneel en landelijk tot modern en industrieel. Alles is mogelijk en rvs zorgt hierbij net voor die bijzondere touch.

Waar te koop?

Er zijn natuurlijke vele plekken waar je rvs trapleuningen kunt kopen, zowel online als in een fysieke winkel. Belangrijk is echter dat je goed materiaal koopt bij een goede zaak. Ben je echt op zoek naar maatwerk? Kijk dan eens bij de specialist in trapleuningen op maat.

Er zijn in ieder geval redenen genoeg te bedenken om eens na te denken over een rvs trapleuning!

Reacties