thyssenkrupp biedt levenslange garantie op trapliften

Alle op maat gemaakte trapliftmodellen van thyssenkrupp zijn opgenomen in het aanbod.

02 Oktober 2018

thyssenkrupp, wereldwijd aanbieder van thuismobiliteitsoplossingen, heeft tijdens REHACARE in Düsseldorf aangekondigd per 1 oktober 2018 levenslange garantie op haar trapliften te bieden. Alle op maat gemaakte trapliftmodellen van thyssenkrupp zijn opgenomen in het aanbod. thyssenkrupp biedt deze garantie om mensen de mogelijkheid te geven tot op hoge leeftijd comfortabel thuis te blijven wonen.

Bert Grootjen, algemeen directeur thyssenkrupp Home Solutions, licht toe: "Als leider in mobiliteitsinnovaties staan we volledig achter onze kwaliteit. We geloven stellig in de expertise van de engineers die verantwoordelijk zijn voor onze op maat gemaakte trapliften. Daarom bieden we onze klanten een levenslange garantie aan. Engineering you can trust. For life, vat het precies samen."

Uit recent Duits onderzoek van thyssenkrupp - "Behuizing voor senioren" – blijkt dat twee derde van de 65-plussers in een huis met mobiliteits- en toegankelijkheidsproblemen woont. Dit ligt in lijn met het onderzoek dat thyssenkrupp in 2017 in Nederland heeft uitgevoerd, waaruit bleek dat 47% van de senioren de huidige woning niet geschikt vond om in de toekomst te blijven wonen. Tegelijkertijd bleken de ondervraagde senioren niet volledig op de hoogte te zijn van de relevante hulpmiddelen.

Hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen

Met meer dan 200 jaar bewezen technische expertise biedt thyssenkrupp mensen met toegankelijkheidsproblemen verschillende mobiliteitsoplossingen om langer thuis te blijven wonen, zoals trapliften, plateauliften en huisliften.

De levenslange garantie geldt voor alle thyssenkrupp-trapliften. Bovendien voldoen de liften aan de hoogste veiligheidsvoorschriften. Voor het inmeten en visualiseren van de trapliften maakt thyssenkrupp gebruik van de Microsoft HoloLens. Tijdens het inmeten wordt rekening gehouden met de trapoppervlakten, maar ook met eventuele obstakels zoals een verwarming langs de trap, lichtschakelaars en de afstand tot de muur. De gepatenteerde ASL-technologie zorgt voor de meest comfortabele en veilige positie tijdens de rit, doordat de zitting en de stoel meedraaien met de vorm van de trap.

De traplift vermijdt obstakels op de trap en is voorzien van een nooddaalsysteem waardoor de senior altijd beneden komt als bijvoorbeeld de stroom uitvalt. In geval van nood kan direct iemand worden gebeld via het noodoproepsysteem. Er zijn geen ingrijpende renovatiemaatregelen nodig voor de installatie. Na een korte productieperiode duurt de levering en montage slechts enkele uren. Na de installatie hebben de gebruikers de rest van hun leven profijt van de traplift.

Reacties