LED trapverlichting nu met 10% korting!

Heb je je wel eens afgevraagd hoe je een trap of traphal het best kan verlichten? Trapverlichting is een creatieve, sfeervolle én functionele manier.

Niet alleen verbeter je zo de zichtbaarheid, maar je maakt je trap ook helemaal af met fraai accentlicht.

Gebruik de code WONENNL21 voor 10% korting op het complete trapverlichting assortiment, geldig in de Oktober Woonmaand!

Slimme trapverlichting voor iedere situatie

Als je op zoek bent naar een creatieve en fraaie oplossing om je trap te verlichten, dan is er eigenlijk geen logischere optie dan ledverlichting in de vorm van led strips. Of je nu warm wit licht zoekt om je trap onder te dompelen in een sfeervolle gloed of een meer functioneel helder wit licht nodig hebt, we hebben beide opties in ons assortiment.

Daarbij past trapverlichting met ledstrips helemaal in de trend van nu om een huis smart in te richten. Onze trapverlichting led strips kunnen namelijk uitgerust worden met bewegingssensoren, waardoor de verlichting automatisch aangaat wanneer je in de buurt komt. Bovendien kan de trapverlichting nog meer “smart” gemaakt worden door hem bedienbaar te maken via een app en/of een mobiele telefoon.

Trapverlichting met warm wit licht voor optimale sfeer


Trapverlichting valt in te delen in 2 verschillende soorten: sfeerverlichting en functionele verlichting. Traditioneel gezien wordt er in het geval van sfeerverlichting vaak gekozen voor een warm en “gezellig” wit licht. Overigens biedt trapverlichting met warm wit licht ook ruim voldoende zichtbaarheid, waardoor je hier ook makkelijk je weg mee kan vinden in het donker.

Functionele trapverlichting met helder wit licht

Voor iedereen die als belangrijkste doel heeft de zichtbaarheid van zijn trap of traphal te vergroten is trapverlichting met helder wit waarschijnlijk de meest logische keus. De zichtbaarheid is namelijk met helder wit licht net iets beter dan met warm wit licht.

Er zijn ook inrichtingen waar helder wit licht gewoon beter bij past dan warm wit licht, vanuit esthetisch oogpunt. Dit is voornamelijk het geval bij moderne, strak vormgegeven inrichtingen. Houdt u dus bij de keuze van de kleur van de trapverlichting niet alleen rekening met de toepassing, maar ook met de sfeer die je wil creëren.

Complete plug & play sets

Voor iedereen die zich druk maakt over het technische gedeelte achter de ledstrips, maak je vooral geen zorgen! Onze led strips komen in een gebruiksvriendelijk “plug & play” pakket, waarin alles zit wat je nodig hebt: de ledstrip zelf uiteraard, een voedingsadapter, een kabelset en optioneel een losse bediening en/of bewegingssensoren. Die losse bediening is zoals gezegd optioneel, want wanneer je voor bewegingssensoren hebt gekozen gaat de verlichting automatisch aan bij de detectie van beweging. In dat geval is een extra bediening dus niet per se noodzakelijk, maar wel handig als je de verlichting bijvoorbeeld wilt dimmen.

LedstripKoning

De ledstripKoning is dé one stop shop voor trapverlichting en ledstrips. Bezoek de webshop of eventueel onze showroom aan de Rietveldenweg 49D, 5222 AP in Den Bosch. Hier kan je onze ledstrips en andere ledverlichting live in actie zien. Hiervoor kun je het best even een afspraak maken met onze klantenservice via 073-7041100.