Houten trappen

Houten trappen ontwerpen en maken we in alle soorten en maten, van klassiek tot modern. Er zijn vele houtsoorten en bewerkingen mogelijk.

Houten trappen

Onze werkwijze

Showroom & Oriëntatie
U bent op zoek naar een bijzondere trap en daardoor op onze website terecht gekomen. Ons projectoverzicht geeft een goed beeld van de producten die wij maken. Wij sturen u graag ons magazine toe. Wat we nog liever doen is een persoonlijk kennismakingsgesprek in onze showroom. Dat kan op afspraak, wanneer u maar wilt.

Specificaties & Offerte
Wij gaan met u in gesprek over uw interesses, ideeën en wensen, laten verschillende materialen zien en geven advies over de mogelijkheden. Naar aanleiding hiervan brengen we samen met u de specificaties in beeld en maken wij de eerste schetsen. Vervolgens kunnen we u een concrete offerte aanbieden.

Design
Zodra wij de opdracht hebben gekregen wordt in goed overleg de planning bepaald. In onze opdrachtbevestiging staan alle specificaties van het project en de afspraken. Met behulp van 3D visualisaties, 360 graden views of zelfs een hele film laten we u zien hoe het trap ontwerp er in werkelijkheid uit komt te zien. Op aanvraag maken we ook een mock-up van het design.

Productie
Tijdens een bezoek aan de bouw nemen we met een laser zeer nauwkeurig alle maten op. Deze gegevens zetten we in productietekeningen. Na uw definitieve goedkeuring start de productie van uw unieke ontwerp. Voordat we beginnen met de productie leveren we monsters aan van de door uw gekozen materialen.

Installatie
Onze monteurs zorgen ervoor dat uw project tot leven komt volgens de afgesproken planning, getekend en gecertificeerd door Van Bruchem Staircases & Interiors. Omdat we trots zijn op onze kunstwerken maken we graag enkele foto’s op locatie voor in ons jaarlijks magazine.