string(1) "b"
Profielfoto van Van Bruchem Staircases & Interiors

Van Bruchem Staircases & Interiors

Skoon 80 F, 1511 HV Oostzaan

Over ons

Van Bruchem Staircases staat al jaren bekend om haar bijzondere trap ontwerpen. Beleef de aanschaf van een nieuwe trap zonder zorgen; van schets t/m montage

Van Bruchem Staircases - Trappenspecialist

Familiebedrijf Van Bruchem is sinds 1888 gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van bijzondere trappen.

Djurre van Bruchem (4de generatie) heeft samen met zijn zakenpartner Harm Heurkens in 2013 het stokje overgenomen. Zij hebben de kunst van het trappen maken gemoderniseerd, zonder de authenticiteit van het ambacht en het familiebedrijf uit het oog te verliezen.

Het aanschaffen van een nieuwe trap is een beleving. Daarom bieden wij onze opdrachtgevers exclusieve trapontwerpen aan in combinatie met de best mogelijke service. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie werken wij met zorg en precisie. Wij hebben de ervaring en know-how om elke uitdaging om te zetten in een succes. In onze hoogwaardige productie worden de beste materialen van over de gehele wereld gebruikt.

Met de nieuwste technieken, zeer uitgebreide vakkennis en 128 jaar ervaring zorgen onze ontwerpers, ambachtslieden en monteurs ervoor dat uw trap of interieurproject tot leven komt.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.vbstaircases.com