Foto: Grondige-schoonmaak-met-All-in-One-Clean-Station-Samsung-Bespoke-Jet

Grondige schoonmaak met All-in-One Clean Station™ Samsung Bespoke Jet™

Slanke stofzuiger biedt krachtige schoonmaakervaring met All-in-One Clean Station en tot 210W zuigkracht

Samsung kondigt de Bespoke Jet™ draadloze stofzuiger met All-in-One Clean Station™ aan. De stofzuiger zuigt hygiënisch door het 99,999 procent meerlaagse filtratiesysteem1, is lichter en uitgerust met een betere Digital Inverter Motor dan zijn voorganger2. Het All-in-One Clean Station™ laadt de stofzuiger op en leegt het apparaat automatisch. Dankzij al zijn innovaties is de Bespoke Jet™ beloond als Honoree tijdens de CES Innovation Awards 2021.

“Voor veel mensen is hygiëne erg belangrijk. Daarom wilden we een product maken dat makkelijker is in het gebruik en met krachtige mogelijkheden zorgt voor een schoon resultaat,” zegt Maxime Parein, Head of Marketing Huishoudelijke Apparaten van Samsung Benelux. “De Samsung Bespoke Jet™ biedt niet alleen de functies en prestaties voor schone vloeren, zijn mooie ontwerp past ook moeiteloos in iedere ruimte in huis.”

Hygiënische schoonmaakprestaties

De Bespoke Jet™ maakt gebruik van een All-in-One Clean Station™. Wanneer de Bespoke Jet™ wordt gekoppeld, kan het All-in-One Clean Station™ de stofbak automatisch legen. Het gevolg: kleine stofdeeltjes ontsnappen3niet meer dankzij Samsungs unieke Air Pulse technologie. Het Station laadt de Bespoke Jet™ tegelijkertijd op.

Een 99,999 procent4 meerlaags filtratiesysteem zorgt ervoor dat alleen schone lucht de Bespoke Jet™ tijdens het schoonmaken verlaat. Terwijl lucht wordt opgezogen, scheidt de belangrijkste cycloon de grote stofdeeltjes. Die worden opgevangen in een metalen gaasfilter. Een microfilter vangt de kleine stofdeeltjes en een fijnstoffilter vangt het kleinste stof5 op dat anders makkelijk kan ontsnappen. Om hygiëne te verzekeren zijn alle onderdelen en filters afwasbaar.

Krachtig schoonmaken in een lichtgewicht ontwerp

De Bespoke Jet™ zorgt altijd voor maximale zuigkracht om de klus te klaren, of het apparaat nu wordt gebruikt op hardhouten vloeren of op tapijt. De Samsung Digital Inverter Motor is 47 procent lichter dan de motor van de Jet906 en genereert 210W7 aan zuigkracht.

Met Jet Cyclone geniet je van schone lucht en grote zuigkracht. Met een efficiënte, multi-cycloonstructuur zorgt Jet Cyclone voor een optimale luchtstroom en verminderde luchtweerstand. Bovendien wordt het verlies van zuigkracht geminimaliseerd om zelfs de kleinste stofdeeltjes te kunnen opzuigen.

De body van de Bespoke Jet™ weegt slechts 1,44 kg, licht genoeg om het hele huis schoon te maken. Zo zuig je gemakkelijk oppervlakken van stoelen en banken, bovenop kasten en tafels, jaloezieën, de onderkant van apparaten en zelfs de trap.

Gemakkelijk schoon

De Bespoke Jet™ heeft een handig LCD-scherm met ondersteuning in 28 talen8. Het display vertelt alles wat je moet weten, waaronder zuiginstellingen en accuduur. Ook biedt het scherm uitleg over problemen waar je tegenaan kunt lopen, zoals verstoppingen, objecten in de borstels of ontbrekende filters. Het LCD-scherm laat je ook de oplossingen voor deze problemen zien.

Daarnaast heeft de Bespoke Jet™ een grote batterij. De stofzuiger werkt tot een uur9 en als die tijd om is, verwissel je de accu10 moeiteloos om je schoonmaaktijd tot twee uur te verlengen. Samsungs unieke technologie zorgt ervoor dat de batterij 70 procent van zijn originele prestaties behoudt tot 500 laadcycli11.

Om harde vloeren makkelijker te reinigen, kan de Bespoke Jet™ worden uitgebreid met een vernieuwde Spray Spinning Sweeper. De twee draaiende dweilen roteren tot 100 minuten12 en zorgen voor een effectieve schoonmaakbeurt voor harde vloeren. De nieuwe Spray Spinning Sweeper heeft ook een watertank van 150 ml waarmee je makkelijker extra water kunt sprayen.

De komst van de Bespoke Jet™ brengt huishoudelijke apparaten naar een moderne tijd. Vanuit de filosofie van de Samsung Bespoke-line-up past het ontwerp van de slanke, stijlvolle Bespoke Jet™ in ieder interieur. De Bespoke Jet™ is beschikbaar in twee kleuren –Misty White en Woody Green – en geeft je de mogelijkheid om de stofzuiger in de woonkamer te plaatsen zonder dat de beoogde uitstraling van je interieur verloren gaat.

De Bespoke Jet™ is vanaf februari 2022 in twee kleuren beschikbaar in Nederland. De verkoopadviesprijs van de Bespoke Jet™ Woody Green complete extra bedraagt €949. De Bespoke Jet™ Misty White Complete kost €799.

Reacties