Centraal stofzuigsysteem

Gemak en comfort dient de mens. Zeker bij het centrale stofzuigsysteem van Disan.

Stofzuigcontacten Disan

Door de juiste toepassing van kunststof in de stofzuigcontacten geven deze een hoge betrouwbaarheid en een zekere werking tot in lengte van jaren. Robuust en 100% afsluitend zorgen deze voor comfort. De stofzuigslang is flexibel en lichtgewicht waardoor het stofzuigen eenvoudig en zonder krachtsinspanning kan worden uitgevoerd.

Stofzuigsysteem

Doordat er geen stofzuigmotor meer is die je voort sleept, trap op trap af, en deurposten/meubels beschadigd heb je plezier in het stofzuigen gekregen. Gemak en comfort dient de mens.

Door een ruime keuze uit verschillende toebehoren kun je voor elke gewenste stofzuigklus het juiste hulpstuk kiezen.

Door de toepassing van een speciaal tangentiaal motor wordt de vuile stoflucht afgevoerd via een bypass kanaal direct naar de buitenlucht/kruipruimte of niet leef- of gebruikersruimte. De lucht in de woon- en leefruimte blijf zo schoon en vrij van allergenen stof. Geen fijnstof meer op de vensterbank/ TV kast/ salontafel of in de gordijnen etc. Het stof wordt gescheiden door 2 cyclonen en valt zo in de afval emmer. Het geluidsniveau is erg laag.

Door de unit op te hangen is het ledigen van de afval emmer eenvoudig en handig uit te voeren. Ook het polyester filter kan simpel door het losdraaien van een vleugelmoer worden uitgenomen om te worden uitgeklopt. Dit is het enige onderhoud wat bij gelegenheid moet plaatsvinden. Na ongeveer 1200 stofzuiguren (12 a 15 jaar) moeten de koolborstel worden vervangen hierna gaat het systeem weer dezelfde cyclus mee.

Eigenschappen

Het Disan centraal stofzuigsysteem kenmerkt zich door:
- constante stofzuigkracht,
- eenvoudig in onderhoud,
- zeer laag geluidsniveau,
- zeer laag elektrisch energie verbruik
- zeer hoge filtering van de stoflucht ( HEPA)
- betrouwbare werking
- lange levensduur
- Ruime keuze uit stofzuigcontacten en design
- Vele toebehoren van hoge kwaliteit
- Service bij jou in de buurt

Instructievideo Disan