Profielfoto van Disan Nederland

Disan Nederland

Noorderlaan 8, 6004 HV WEERT

Over ons

Disan BeNeLux is een dynamische onderneming en exclusief importeur van Disan! Meer dan 10 jaar is Disan actief in de ontwikkeling, productie en in de verkoop van professionele centrale stofzuigsystemen.De hoofdzetel, opgericht in 1991, is in beheer van oprichters Kurt en Monika Sanftl en hebben een brede technische ervaring in de ontwikkeling van centrale stofzuigsystemen.

Disan stofzuigsystemen


Disan BeNeLux is gespecialiseerd in plaatsing van Centrale stofzuigsystemen voor zowel Particulier en Industrie. We hebben een eigen plaatsingsdienst en een professionele klantensupport beschikbaar voor al uw vragen of technische problemen.

Het merk Disan wordt in meer dan 36 verschillende landen verdeeld. Door de jaren heen hebben zij reeds enkel internationale referenties opgebouwd die ze u kunnen voorleggen.
 

Disan Centrale stofzuigsystemen

Disan Centrale stofzuigsystemen is marktleider als het om stofzuigen gaat. Disan ontwikkelt sinds 1990 kwalitatieve centrale stofzuigsystemen in Bolzano Noord Italië.

De stofzuigsystemen vinden in zeer uiteenlopende toepassingen van appartementen woonhuizen, hotels en industrie hun plaats.

Gezondheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn kernwaarden van Disan voor de geleverde systemen. Inmiddels worden Disan centrale stofzuigsystemen in meer dan 40 landen gebruikt.

Disan biedt je ruime keuzes in stofzuiger toebehoren en design stofzuigcontacten om aan je persoonlijke interieur wens te voldoen.

De nieuwste technologische ontwikkelingen worden snel en vakkundig toegepast in de Disan centrale stofzuigsystemen. Stil en energiezuinig leveren vele duizenden Disan centrale stofzuigsystemen een bijdrage aan een gezond en schoon binnenklimaat.