Foto: Richt-je-huis-op-een-andere-slimme-manier-in

Richt je huis op een andere slimme manier in

Wanneer je een nieuw huis heeft het is het fijn als je alle ruimte optimaal benut. Dit kun je alleen doen als je je huis op een slimme manier inricht.

Guido van Loon

Dit kun je dan doen door de juiste meubels te selecteren en gebruik te maken van alle hoeken en wanden. Hiernaast kun je je  huis ook op een andere slimme manier inrichten. Dit kun je met speciale gadgets voor elkaar krijgen. Wil je weten welke slimme gadgets je echt niet kunt missen? In dit artikel zullen wij je hier meer over vertellen. Lees maar snel verder!

Een slimme rookmelder

Met een slimme rookmelder kunt je je huis goed beveiligen. Deze gadget laat je namelijk niet alleen weten of er sprake is van rook als je thuis bent, maar ook wanneer je er niet bent. Deze rookmelder kun je heel eenvoudig koppelen aan je eigen smartphone. Zo kun je de rookmelder dan ook bedienen op afstand, waar je maar wilt. Met deze rookmelder hoef je je geen zorgen meer te maken over onveilige situaties. Het assortiment van slimme rookmelders is breed. Zo kun je kiezen voor de Ajax rookmelder Fireprotect. Deze rookmelder laat je per direct weten of er opmerkelijke wisselingen in temperatuur zijn, omdat deze is voorzien van een rookmelder. Als je voor de Nest Protect rookmelder kiest, dan zal deze je alarmeren op het moment dat er giftige koolmonoxide in de lucht hangt. Wil je liever een draadloze slimme rookmelder? Dan kun je kiezen voor de Klik-Aan-Klik-Uit variant. Op het moment dat je meerdere rookmelders in huis heeft, kun je deze ook aan elkaar koppelen. 

Je huis slim verlichten

Het hebben van slimme verlichting is helemaal in anno 2022. En dat is niet gek, omdat het een fijn is om hier gebruik van te maken in huis. Op het gebied van slimme verlichting kun je er voor kiezen om slimme lampen in je huis te plaatsen. Deze lampen zijn voorzien van een ingebouwde ontvanger zodat je de verlichting via je smart telefoon of tablet kunt bedienen. Wil je liever verlichting in je huis die op verschillende standen gezet kunnen worden? dan kun je dus rustig bijkomen en het licht instellen op de gewenste stand vanuit je bed of luie stoel door gebruik te maken van slimme dimmers. Het fijne aan slimme dimmers is dat ze goedkoper zijn, maar ook makkelijk geïnstalleerd kunnen worden. 

Kortom, je kan je huis slim inrichten door gebruik te maken van verschillende slimme rookmelders. Er zijn verschillende soorten in het assortiment van slimme rookmelders. Welke jij kiest hangt van je persoonlijke wensen en behoeften af. Daarnaast kun je je woning ook slim verlichten met slimme lampen of slimme dimmers.

Reacties