Foto: Maak-kennis-met-de-starterkits-van-Innr-en-ervaar-het-gemak-van-slimme-verlichting

Maak kennis met de slimme verlichting starterkits van Innr

Maak kennis met de starterkits van Innr en ervaar het gemak van slimme verlichting. Alles wat je nodig hebt om snel met slimme verlichting te beginnen!

Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt, introduceerde onlangs drie verschillende Innr starterkits; de eenvoudigste manier om met slimme verlichting te beginnen. Innr denkt met je mee en biedt diverse oplossingen voor alledaagse situaties. Zo kun je met slimme verlichting jouw thuiskantoor-keuken omtoveren naar een plek om samen met het gezin te eten met de “Schakel super simpel tussen werk en ontspanning- oplossing”. Of creëer een warme en gezellige sfeer binnen tijdens de koude winterdagen met de “Gezellig binnen als het buiten koud is- oplossing”. 

De starterkits bieden de basis voor deze oplossingen en bevatten twee slimme lampen of spotjes die je gewoon in je bestaande armaturen kunt draaien. Deze kun je daarna eenvoudig koppelen en bedienen met de Innr app, je stem of met de bijgeleverde afstandsbediening. De starterkit is vervolgens makkelijk uit te breiden met diverse andere peertjes, spotjes, armaturen of buitenverlichting, want met de bijgeleverde bridge koppel je tot wel 30 verschillende lampen. 

Verschillende starterkits

Starterkit met een 2-pack Smart Bulb Comfort (E27), Smart Button en Bridge - de perfecte basis voor de “Schakel super simpel tussen werk en ontspanning- oplossing”.

Met deze starterkit vervang je makkelijk twee E27 lampen door de slimme peertjes van Innr. Deze peertjes geven koel-wit licht die helpen om gefocust te werken, tot warm-wit licht om heerlijk bij te relaxen. Met de bijgeleverde Smart Button kies je zelf welke lampen je bedient. Alle slimme verlichting in de kamer of een selecte groep: met één knop gaan ze aan, uit, kun je dimmen en je lampen feller laten schijnen. In combinatie met de Innr bridge en app kun je jouw favoriete scènes opslaan en met de Smart Button selecteren.

Starterkit met een 2-pack Smart Bulb Colour (E27) óf Smart Spot Colour (GU10), Remote Control en Bridge - de perfecte basis voor de “Gezellig binnen als het buiten koud is- oplossing”.

Met deze starterkits vervang je makkelijk twee E27 lampen of GU10 spotjes door de slimme peertjes of spotjes van Innr. Deze peertjes of spotjes geven zowel wit als gekleurd licht in 16 miljoen verschillende kleuren. Met de meegeleverde Remote Control kies je zelf welke lampen je bedient. Alle slimme verlichting in de kamer of een selecte groep: zet ze aan, uit, dim en laat ze feller schijnen of kies de kleur die het beste bij de situatie past. In combinatie met de Innr bridge en app kun je jouw favoriete scènes opslaan en met de afstandsbediening selecteren. 

Adviesprijzen

De starterkits zijn vanaf vandaag te koop via www.innr.nl 
Alle producten in de starterkits zijn uiteraard ook los verkrijgbaar. 

Passen de starterkits toch niet helemaal bij wat je zoekt? Bij Coolblue, Bol.com, MediaMarkt, Beaumotica en Tink zijn ook diverse Innr-bundels verkrijgbaar.

Reacties