Raamespagnolet gietijzer

Retro-deurbeslag.nl heeft een groot aanbod gietijzeren espagnolet sluitingen voor dubbele ramen in diverse uitvoeringen voor €80,- per set

Retro-deurbeslag.nl heeft een zeer groot assortiment in raam- en deurbeslag, wij zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van restauratie hang- en sluitwerk. Met ruim 2000 producten allen exacte oude en antieke modellen op authentieke wijze vervaardigd hebben wij voor huizen uit de periode 1890 en 1940 altijd de oplossing in huis voor al uw hang en sluitwerk.

Al onze producten worden in eigen beheer vervaardigd en zijn ook direct leverbaar uit grote voorraad, levering direct na bestelling!

Ook is het mogelijk de producten te bezichtigen en direct uit voorraad aan te schaffen in de winkel De Galanterie, deze is centraal in het land tussen Amsterdam en Utrecht op slechts 5 autominuten vanaf de A2.

De gietijzeren espagnoletten hebben wij in diverse uitvoeringen zodat deze altijd te matchen zijn met ander hang en sluitwerk, een complete set met gietizeren knop is €75,- en met een T-hendel in in het nikkel, ongelakt messing, verouderd messing of matnikkel afgewerkt met ebbenhout voor slechts €80,- per set inclusief stang en geleiders.

 

Profielfoto van Retro-Deurbeslag
Retro-Deurbeslag
Rijksstraatweg 27, 3631 AA  NIEUWERSLUIS