Profielfoto van Retro-Deurbeslag

Retro-Deurbeslag

Rijksstraatweg 27, 3631 AA NIEUWERSLUIS

Over ons

Retro-deurbeslag.nl voor authentiek deurbeslag

Wij bieden de oplossing om uw oude pand te voorzien van deurbeslag in de juiste stijl zoals deurklinken/ deurkrukken, raambeslag, voordeurbeslag, espagnoletsluitingen, knopjes, toiletsluitingen, vrij en bezet, keukenkastbeslag en verdere aanverwante zaken.

Unieke lijn replica deurbeslag

Wij hebben een eigen unieke lijn replica deurbeslag ontwikkeld en daarvoor uitsluitend oude en antieke modellen gebruikt. Voor elke stijlperiode tussen 1890 en 1940 hebben wij een complete en unieke lijn in deur en raambeslag.

Voor de periode tot 1915 is het wat sierlijker en verder tot in de jaren 30 wordt het wat strakker, dit komt overeen met de paneeldeuren en architraven die in de loop der jaren van veel profilering overgaan naar de strakke Bruynzeeldeuren.

Het deurbeslag wordt in eigen beheer op ambachtelijke wijze geproduceerd zodat we het scherp geprijsd kunnen aanbieden en we het deurbeslag exact naar oud model kunnen vervaardigen. Het messing en gietijzeren deurbeslag wordt op oude wijze in het zand gegoten.

Wilt u het deurbeslag bezichtigen?

Retro-deurbeslag is een initiatief van De Galanterie een winkel in antiek en divers deurbeslag sinds 1996 gevestigd in Nieuwersluis. Al het getoonde deurbeslag is ook in de stenen winkel te bezichtigen en direct uit ruime voorraad aan te schaffen.

Links in het menu vindt U de diverse artikelgroepen met daarachter nog specifiekere webpagina's waar al de producten getoond en direct besteld kunnen worden. Ook zijn er technische tekeningen met de maatvoering bij het product te bekijken. De gehele collectie deurbeslag, op dit moment meer dan 1200 producten wordt bijna in eigen beheer op authentieke wijze vervaardigd. Wij hebben dan ook een grote voorraad en kunnen per direct leveren.

Deurbeslag van diverse materialen

Ons deurbeslag is van gietijzer of hoogwaardig messing. Deze laatste al dan niet voorzien van nikkel en vaak gecombineerd met bakeliet of ebbehout. Het messing deurbeslag is ongelakt waardoor het binnen korte tijd een verouderde uitstraling krijgt. Daarnaast bevat onze collectie deurbeslag de reeds verouderde variant in antiek messing (messing verouderd) en de variant geborsteld nikkel (matnikkel)