Profielfoto van Retro-Deurbeslag
Retro-Deurbeslag
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Raambeslag vanaf € 11,50

Raambeslag uit de periode 1890 tot 1940.

Retro Raambeslag

Raambeslag in vele uitvoeringen zoals uitzetters, raamboompjes en draai-kiep grepen. Retro-deurbeslag heeft de grootste collectie replica raambeslag uit de periode 1890 tot 1940. Raamboompjes, raamuitzetters, raamscharen, combi-raamuitzetter (wegdraaibaar), raamespagnoletten (zie rubriek espagnoletten), raamknippen, draai-kiep grepen, raamgrepen, raampennen en raamkrukken zijn bij retro-deurbeslag in dezelfde stijl te vinden als het verdere deurbeslag. De eindjes van de deurklinken en de vorm van de houtjes corresponderen met het raambeslag.

De afgebeelde gietijzeren raamuitzetter met krul kost slechts  11,50 en 12,00 , bestellen?

Ons raambeslag assortiment

Wij beschikken over een zeer ruim assortiment raambeslag. Raamuitzetters hebben wij voor gewoon links of rechts scharnierende ramen deze raamuitzetters worden voorzien van 2 pinnen; een voor de uitzetstand en de ander om het raam extra te fixeren in de gesloten stand. Wij hebben ook een telescoop uitzetter. Deze telescoop uitzetter is verkrijgbaar in de 4 varianten messing vernikkeld (zoals origineel werd toegepast glanzend), messing verouderd (met oud patina bronskleurig), ongelakt messing en matnikkel (geborsteld nikkel) en heeft als voordeel dat deze bij openstand niet naar binnen komt. Deze uitzetter is uitermate geschikt wanneer u een hor wilt plaatsen of raambekleding vlak langs het raam heeft geplaatst.

Het raambeslag is verkrijgbaar in vele varianten en in de volgende materialen: gietijzer, messing vernikkeld (zoals origineel werd toegepast glanzend), messing verouderd (met oud patina bronskleurig), ongelakt messing en matnikkel (geborsteld nikkel). Vaak gecombineerd met ebbenhout of bakeliet.

Let bij het bestellen van de raamboompjes goed op of de ramen naar buiten of binnen opengaan en of deze linksdraaiend of rechtsdraaiend zijn. Hiervoor heeft U verschillende producten nodig. Zie voor voorbeelden de afbeeldingen bij de producten.

Het raambeslag wordt geleverd met bijpassende schroeven.