Raamdecoratie

Nooit meer stoffen tussen uw jaloezieën!! Pilkington Insulight™ met ScreenLine® Uw zonwering beschermd door glas. Jaloezie, Plissé en Duette.

Nooit meer stoffen tussen uw jaloezieën!!
Pilkington Insulight™ met ScreenLine®


Niemand kan zich verwonden aan de jaloezieën. De bediening is zo ontworpen dat kinderen er niet verstrikt in kunnen raken.


Uw zonwering beschermd door glas
Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is een innovatief systeem waarbij de zonwering in uw isolatieglas geïntegreerd is. Doordat de zonwering wordt beschermd door glas, wordt de zonwering niet vies en kan het niet beschadigen.
ScreenLine doorsnede


Uw zonwering beschermd door glas
Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is een innovatief systeem waarbij de zonwering in uw isolatieglas geïntegreerd is. Doordat vuil en wind geen vat meer hebben op uw zonwering blijft deze als nieuw gedurende de lange levensduur van ScreenLine®. Vanaf nu draagt uw zonwering bij aan de uitstraling van uw woning. Wat een voordelen: Nooit meer schoonmaken, onderhoudsvrij en esthetisch verantwoord.
Screenline met glas in lood
Een uitgebreid palet aan uitvoeringen en kleuren zorgen ervoor dat u altijd een oplossing kunt vinden die aan uw wensen voldoet. Er is een speciale uitvoering voor het verduisteren van de slaapkamer. Het systeem is ook verkrijgbaar in een gemotoriseerde uitvoering op zonne-energie. Met één afstandsbediening regelt u de gewenste mate van zonwering en privacy.Voordelen:


Uitstekende zonwerende eigenschappen.
Bij ScreenLine® werkt uw zonwering perfect samen met de HR++ functie van het glas. Als u de jaloezieën sluit wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas kan verwarmen. Met de jaloezieën opengekanteld laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR coating op de binnenruit zorgt er voor dat deze warmte binnen blijft.

Altijd schoon en onderhoudsvrij
De zonwering is beschermd door glas. Stof, vuil en vocht hebben geen invloed meer op uw
zonwering. De zonwering wordt niet vies en u hoeft deze nooit meer schoon te maken.

Lange levensduur
Uw zonwering wordt beschermd door glas. Niets kan de zonwering nog beschadigen. Hierdoor geniet u nog langer van uw zonwering.


Gegarandeerde privacy
De jaloezieën zijn zowel kantelbaar als optrekbaar. Hierdoor kunt u zelf de mate van privacy bepalen.

Ruimtebesparend
Doordat er geen zonwering meer achter het glas hangt, kunt u deze ruimte nu optimaal
benutten. Uw planten groeien niet meer door uw jaloezieën heen.


ScreenLine® jaloezieën


ScreenLine® jaloezieën zijn door middel van één bediening zowel kantelbaar als optrekbaar. Als u de jaloezieën laat zakken, zullen deze naar buiten kantelen. Wanneer u de jaloezieën optrekt, kantelen deze eerst naar binnen. Hierdoor kunt u de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt perfect op uw wensen afstemmen. De jaloezieën zijn leverbaar in negen verschillende kleuren. Alle ScreenLine® onderdelen (zoals bovenbak, onderbalk, ladderkoord en bediening) zijn op de kleur van de jaloezieën afgestemd.

ScreenLine® plissé


ScreenLine® plissé is optrekbaar. Er zijn twee kleuren mogelijk; wit en creme. De systeemonderdelen (zoals bovenbak, onderbalk, ladderkoord en bediening) worden afgestemd op de plissé kleur.

ScreenLine® duette


Duette heeft een lichtdoorlaat van 0% (black-out kwaliteit) en is daardoor uitermate geschikt voor verduistering van de slaapkamer. ScreenLine® duette is optrekbaar. Het buitenwerk is altijd wit en ondoorzichting. Voor de binnenzijde van de duette kan er gekozen worden tussen wit en creme. Mogelijk opent de gemeente Borne binnenkort een kantoor van het bekende bedrijf, de fabrikant van het online spel Friv5Online Studio.

Maak een afspraak met onze adviseur om te kijken naar uw mogelijkheden

Meer van De Kozijnmakelaars Bekijk alle

Dakkapel renovatie

De Dakkapel renovatie Heeft u al een dakkapel , en is deze wat betreft maatvoering nog steeds naar wens ?Dan is het vaak totaal overbodig om een volledig nieuwe dakkapel te laten plaatsen. Bespaar ten opzichte van een nieuwe dakkapel.   De kozijnmakelaars kunnen uw huidige dakkapel totaal renoveren, zodat u de komende decennia onderhoudsvrij kunt genieten. Tijdens de dakkapel renovatie zal de huidige constructie van uw dakkapel blijven staan, echter zal uw huidige kozijn vervangen worden voor een nieuw uit te kiezen model. De loodslabben zullen rondom de dakkapel vernieuwd worden, de zijwangen(zijkanten) en het boeideel (de bovenkant) zullen gestript worden, waarna de wangen en boeidelen beter geïsoleerd worden en daarna voorzien van een onderhoudsvriendelijk materiaal, zoals: Keralit schroten, Trespa of Rockpanel. Indien nodig zal de onderdorpel van het kozijn vervangen worden om het nieuwe kozijn op een juiste wijze in de bestaande sparing te kunnen plaatsen. De oude materialen die van uw bestaande dakkapel zijn verwijderd, worden door ons afgevoerd. Nogmaals alles op een rij: Bij het huidige kozijn de stijlen en bewegende delen verwijderen. Loodslabben vernieuwen. Zijwangen en boeideel demonteren beter isoleren. Indien nodig nieuwe onderdorpel plaatsen. Boeideel en zijwangen bekleden met Keralit, trespa of Rockpanel. Het nieuwe kozijn in de bestaande sparing plaatsen. Binnen afwerking en vensterbank naar keuze.   Binnen een dag een gerenoveerde dakkapel die er weer decennia tegen aan kan.

De Kozijnmakelaars