Profielfoto van De Kozijnmakelaars

De Kozijnmakelaars

Laan van waalhaven 110, 2497 GP Den Haag

Over ons

De Kozijnmakelaar

De Kozijnmakelaars

Is een organisatie met een 15 jaar ervaring binnen de kozijnbranche. Als organisatie zijn wij geen algemeen bouwbedrijf maar alleen gespecialiseerd in kozijnen en toebehoren zoals polyester dakkapellen, dakkapel renovatie, gevelbekleding, voordeuren schuifpuien en tuindeuren. Wij werken voornamelijk in de randstad maar ook als u hier buiten woont bent u natuurlijk van harte welkom bij De Kozijnmakelaars, wij zij u graag van dienst.
Als kozijnspecialist willen wij u niet simpel een offerte op sturen, u gaat per slot van rekening een verandering aanbrengen in uw “grootste bezit” uw woning, maar streven naar een duurzame relatie met onze klanten. Wij geven u daarom graag een gedegen advies op maat!
Hoe werkt De Kozijnmakelaars?
Als u een offerte aanvraag heeft gedaan dan wordt u gebeld om een afspraak met u te maken, dit kan op diverse tijdstippen en zelfs in de avonduren, voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek met één van onze kozijnadviseurs zal deze naar uw wensen vragen of uw keuze uit gaat naar Houten kozijnen, Aluminium kozijnen of Kunststof kozijnen. Wellicht heeft u zelf al een voorkeur, dan kunt u dat natuurlijk in uw aanvraag kenbaar maken. Verder zullen wij u tijdens dit gesprek een duidelijke uitleg geven van de kozijnentypes die wij kunnen leveren en aan de hand van voorbeeld materiaal een presentatie geven van het desbetreffende kozijn. Hierin zal duidelijk worden wat voor voordelen een kozijnrenovatie voor uw woning kan betekenen.
Naast het kozijn, waar uw keuze op is gevallen, gaan we verder kijken naar welk glas type het beste voor uw woning geschikt is. De keuze is hierin enorm bijvoorbeeld ons standaard Comfort anti-condens glas of gaat uw keuze uit naar gelaagd glas, HR++ glas, Triple glas, zonwerend glas of zelfreinigend glas wij nemen de mogelijkheden graag met u door.
Na de presentatie zal de adviseur samen met u naar de te renoveren kozijnen gaan om deze in te inspecteren, in te meten en ook een specialistisch advies te geven wat betreft indelingen van het kozijn en de voordelen hiervan. Tevens zal hij dan met u de binnen afwerking, mogelijke vensterbanken, inzethorren en raamdecoratie met u doornemen.
Na de maatopname zal de adviseur direct de offerte voor u uitwerken zodat u op dat zelfde moment weet waar u aan toe bent.
Na opdracht zullen de kozijnen nogmaals technisch ingemeten worden en zal er zo snel als mogelijk met u een montage datum worden afgesproken.

Ons motto is dan ook:
Niet tegenover de klant zitten maar naast de klant staan.

Artikelen

meest recent
Bekijk alle 9 artikelen