Met kersverse kozijnen je huis weer als nieuw én energiezuinig

Zijn je kozijnen eigenlijk al een tijdje aan vervanging toe, maar ben je hier nog niet aan toegekomen? Een heel bekend scenario voor veel Nederlanders.

Je weet niet precies welk materiaal of design je graag zou willen, je hebt geen zin in de rommel en het gedoe of wellicht vind je het een te grote investering. Nu de koude maanden er weer aankomen is het toch slim om dit onderwerp weer even aan te halen. Dan lees je vanzelf hoe snel de klus geklaard is en hoe deze investering zich dubbel en dwars terug kan verdienen. Hier nog een keer alle voordelen op een rij.

Je huis weer als nieuw

Je weet het eigenlijk al een tijdje, die oude kozijnen zijn hoognodig aan vervanging toe. Daarom besluit je om dit jaar te investeren in je woning én wooncomfort. Alle kozijnen worden vervangen door kersverse exemplaren van Belisol. Je bent onder de indruk van het ruime aanbod in de showroom en verrast door de verschillende mogelijkheden waarmee de adviseur je inspireert. Nieuwe kozijnen uitzoeken is super leuk! Het is zo leuk dat je besluit om de buitendeuren ook gelijk te laten vervangen, want het hele plaatje moet wel in één keer kloppen. Je gaat voor minimalistische aluminium kozijnen en een bijpassende voordeur in een stoere kleur: staalblauw. De oude inmiddels retro schuifpui maakt plaats voor elegante openslaande tuindeuren. Als alle nieuwe kozijnen en deuren zijn geplaatst kun je niet geloven wat je ziet. Je huis is weer als nieuw, wat een verschil. Het plaatsen zelf was zo gebeurd en Belisol heeft alles weer netjes achtergelaten.

Beter voor het klimaat

Het is natuurlijk geen geheim dat het isoleren van je woning bijdraagt aan een beter klimaat. Maar wist je ook dat nieuwe kozijnen en ramen uitstekende middelen zijn om je woning mee te verduurzamen? Misschien sta je er niet bij stil, maar via kozijnen en buitendeuren verliezen we jaarlijks enorm veel warmte naar buiten. Dat is natuurlijk heel erg zonde. Met isolerende kozijnen en deuren heb je daar gelukkig bijna geen last meer van. Let bij de aankoop op de U-waarde van de kozijnen en deuren. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie. Isolerende kozijnen en deuren hebben luchtkamers of een harde isolatielaag tussen de buiten- en binnenkant. Zie je niks van, maar het werkt als een trein.

Verdien je investering dubbel en dwars terug

Alle warmte die nu netjes binnen blijft, door die prachtige nieuwe kozijnen en deuren, levert natuurlijk ook geld op. Je hoeft minder te stoken en dat merk je al snel in je energiekosten. Hiermee bespaar je op jaarbasis al snel honderden euro’s. Ook is je huis een stuk aantrekkelijker geworden door alle verbeteringen, zowel esthetisch als praktisch. Als je ooit overweegt om te verhuizen, zal dit zeker helpen bij de verkoop.

Bespaar nu met Belisol-subsidie

Belisol helpt je graag met het verduurzamen van je woning. Ontvang nu tot € 3.000,- Belisol-subsidie bij de aanschaf van nieuwe kozijnen en deuren. Lees hier alles over de Belisol-subsidie. Deze actie loopt nog tot en met 11 oktober 2020.

Ben je van plan je woning te verduurzamen met nieuwe kozijnen en deuren en wil je graag met een expert de mogelijkheden bekijken? Maak eenvoudig een afspraak op belisol.nl of vraag advies aan een Belisol-adviseur bij jou in de buurt .