Profielfoto van Belisol

Belisol

Luikersteenweg 254, B-3500 HASSELT

Over ons

Het merk Belisol wordt gedragen door lokale ondernemers. Zij geven Belisol een identiteit, een gezicht. Zo staat iedere Belisol-ondernemer borg voor de kwaliteit en de duurzaamheid van onze producten en onze service. De Belisol-ondernemers doen dat van begin tot einde. Van A tot Z. Samen met u realiseren zij dag in, dag uit de knapste projecten. Kozijnen en deuren moeten een leven lang meegaan. Daarom koopt u ze bij ondernemers die u vertrouwt, mensen met ervaring die bovendien kunnen terugvallen op de expertise van een grote, Belgische groep.

Belgisch familiebedrijf
In 1977 besloten Eugène Alen en Guy Lambin om als eerste een showroom voor ramen en deuren in Brussel te openen. Zo ontstond Belisol. In onze showroom wilden wij klanten op een aangename manier kennis laten maken met onze producten.

Nu, 38 jaar later, kan je meer dan 80 Belisol-showrooms vinden in België, Nederland en Frankrijk. Onze constante groei hebben we te danken aan de duizenden klanten die ons hun vertrouwen hebben geschonken, alsook aan onze ervaren en enthousiaste medewerkers. Belisol is het bewijs dat passie voor het vak, passie voor kwaliteit en passie voor de klant renderen.

Vandaag is het bedrijf nog steeds voor 100% in handen van de familie Alen en staat de tweede generatie stevig aan het roer.

Geschiedenis
In 1977 zag de wereld van ramen en deuren er volledig anders uit. Je kocht eigenlijk ramen en deuren op basis van een vage beschrijving, zonder ze ooit in het echt gezien te hebben. Of ze qua stijl effectief zouden passen in je woning, was dan een kwestie van afwachten.

Eugène Alen en Guy Lambin, besloten dat dit beter kon. Ze openden een eerste Belisol-showroom op 5 augustus 1977 in Brussel om (mogelijke) klanten meer te bieden. En ze vooral de kans te geven om voor de aankoop al te zien welke ramen of deuren ze verkozen.

Niet lang daarna kwam er ook in Hasselt een toonzaal, en nog wat later in Antwerpen. Al vlug won onze expertise aan populariteit en Belisol kwam rond 1993 in een stroomversnelling terecht. Alsmaar meer ambitieuze medewerkers wilden deze groei ondersteunen, ook in het buitenland.

Vandaag zijn er in België, Nederland en Frankrijk al meer dan tachtig showrooms. Belisol heeft reeds het vertrouwen gewonnen van duizenden klanten. Dagelijks plaatst Belisol ramen en deuren bij maar liefst 150 gezinnen. Nog steeds met evenveel passie voor het vak, kwaliteit en de klant.

Ondernemers
Het merk Belisol wordt gedragen door lokale ondernemers. Zij geven Belisol een identiteit, een gezicht. Zo staat iedere Belisol-ondernemer borg voor de kwaliteit en de duurzaamheid van onze producten en onze service.

De Belisol-ondernemers doen dat van begin tot einde. Van A tot Z.

Samen met u realiseren zij dag in, dag uit de knapste projecten. Kozijnen en deuren moeten een leven lang meegaan. Daarom koopt u ze bij ondernemers die u vertrouwt, mensen met ervaring die bovendien kunnen terugvallen op de expertise van een grote, Belgische groep.

U vindt altijd een Belisol-ondernemer bij u in de buurt die u zal bijstaan tijdens uw project.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie klik hier

Showrooms

laatst toegevoegd
Belisol Utrecht's profielfoto

Belisol Utrecht

Belisol Twente's profielfoto

Belisol Twente

Belisol Tilburg's profielfoto

Belisol Tilburg

Belisol Steenwijk's profielfoto

Belisol Steenwijk

Belisol Rotterdam Zuid's profielfoto

Belisol Rotterdam Zuid

Belisol Leiden's profielfoto

Belisol Leiden

Belisol Goes's profielfoto

Belisol Goes

Belisol Eindhoven's profielfoto

Belisol Eindhoven

Ontdek de 17 showrooms