Kunststof Kozijnen

Binnen ons assortiment kunststof kozijnen heeft u een ruime keuze. Van strak en modern tot nostalgisch.

Kunststof kozijnen
Binnen ons kunststof kozijnen assortiment heeft u een ruime keuze.
U kunt hierbij denken aan een vlak, of verdiept profiel, strak of juist met sierprofielen, met houtnerf of juist alles in een gladde uitvoering.
Naast deze mogelijkheden heeft u bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor een draairaam, een draaikiepraam, een verhuisraam, een valraam, uitzetraam, openslaande deuren, een schuifpui of voordeur.
Bij alle kozijnen is een voorziening van stevige stalen kernen in de binnenconstructie, waardoor doorzakken van kozijnen uitgesloten is, en er meer stabiliteit van het kozijn ontstaat en daardoor een duurzamer is.
De kunststof kozijnen zijn voorzien van krachtige UV-filters waardoor verkleuring van kozijnen tot een minimum beperkt wordt. Dit geheel geeft een duurzaam product waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten.

Meer van De Kozijnmakelaars Bekijk alle

Dakkapel renovatie

De Dakkapel renovatie Heeft u al een dakkapel , en is deze wat betreft maatvoering nog steeds naar wens ?Dan is het vaak totaal overbodig om een volledig nieuwe dakkapel te laten plaatsen. Bespaar ten opzichte van een nieuwe dakkapel.   De kozijnmakelaars kunnen uw huidige dakkapel totaal renoveren, zodat u de komende decennia onderhoudsvrij kunt genieten. Tijdens de dakkapel renovatie zal de huidige constructie van uw dakkapel blijven staan, echter zal uw huidige kozijn vervangen worden voor een nieuw uit te kiezen model. De loodslabben zullen rondom de dakkapel vernieuwd worden, de zijwangen(zijkanten) en het boeideel (de bovenkant) zullen gestript worden, waarna de wangen en boeidelen beter geïsoleerd worden en daarna voorzien van een onderhoudsvriendelijk materiaal, zoals: Keralit schroten, Trespa of Rockpanel. Indien nodig zal de onderdorpel van het kozijn vervangen worden om het nieuwe kozijn op een juiste wijze in de bestaande sparing te kunnen plaatsen. De oude materialen die van uw bestaande dakkapel zijn verwijderd, worden door ons afgevoerd. Nogmaals alles op een rij: Bij het huidige kozijn de stijlen en bewegende delen verwijderen. Loodslabben vernieuwen. Zijwangen en boeideel demonteren beter isoleren. Indien nodig nieuwe onderdorpel plaatsen. Boeideel en zijwangen bekleden met Keralit, trespa of Rockpanel. Het nieuwe kozijn in de bestaande sparing plaatsen. Binnen afwerking en vensterbank naar keuze.   Binnen een dag een gerenoveerde dakkapel die er weer decennia tegen aan kan.

De Kozijnmakelaars