Foto: 41-hylkevanniel-3014-20130719-HMF

INSIDE Blinds lanceert nieuwe collectie

Het is vanaf nu perfect mogelijk een over-, vouw-, paneel- of rolgordijn te bestellen, in exact dezelfde stof !

Dankzij een uniek behandelingsproces is INSIDE erin geslaagd elegante, zachte stoffen te gaan omtoveren tot strakke rolgordijnen.
De huidige aanbod van rolgordijnstoffen bestaat uit eentonige kleuren, strakke, plastic-achtige stoffen die dankzij hun stijfheid mooi rollen.

Dankzij de innovatie van INSIDE worden nu ook decoratieve stoffen en designstoffen plots mogelijk te verwerken tot rolgordijn!
Daarom lanceerde INSIDE per einde september een eigen collectie die o.a. linnen verwerkt tot rolgordijnstof. Hyperdecoratief én uniek in de wereld!

Bovendien wordt het nu ook voor de woonprofessional of interieurarchitect veel makkelijker om verschillende producten uit te kiezen voor een ruimte, maar toch dezelfde stof te gebruiken. Het is vanaf nu perfect mogelijk een over-, vouw-, paneel- of rolgordijn te bestellen, in exact dezelfde stof! Op deze manier vallen heel wat keuzebeperkingen weg en hoeft men zich enkel nog te bekommeren om de stofkeuze, de interieurprofessional zal u verder adviseren omtrent het meeste geschikte product gegeven het raam.

Voor één en dezelfde stof is het vaak zelfs mogelijk te opteren voor een slaapkamer (verduisterende) uitvoering of een (semi-)transparante uitvoering.
Tevens is het mogelijk om de achterzijde van het rolgordijn te personaliseren om zo een uniforme look te creëren aan de buitenzijde van een woning, iets wat meer een meer verplicht wordt in appartementsblokken. De collectie bevat ook een ruim aanbod brandwerende stoffen.

Er is reeds een rolgordijn vanaf 70 EUR per m². Voor meer informatie evenals maatwerk kan u altijd een INSIDE dealer gaan opzoeken

De volledige lijst is te vinden op www.INSIDEblinds.shop

Reacties