Frisian Plus Kozijn

Het nieuwe FrisianPlus kozijn van Jansma Burdaard combineert de unieke stijl van vroeger met het gemak van nu:

Nieuw bij Jansma Burdaard: FrisianPlus kozijn

Het nieuwe FrisianPlus kozijn van Jansma Burdaard combineert de unieke stijl van vroeger met het gemak van nu: geen onderhoud en optimale energiebesparing! FrisianPlus zorgt voor een fraaie, authentieke uitstraling dankzij het verdiepte blokprofiel met een hoek van 90º. Het FrisianPlus kozijn wordt in eigen fabriek geproduceerd en is in bijna elke kleur en stijl leverbaar. De extra staalversterking en de beste grondstoffen garanderen een ongeëvenaarde kwaliteit. Jansma Burdaard geeft tien jaar volledige garantie op alle producten. Er wordt gewerkt met eigen, vakbekwame monteurs met hart voor hun vak.

 

Eigen productie en montage

Jansma Burdaard is een toonaangevend familiebedrijf met bijna 30 jaar ervaring op het gebied van de productie en montage van kunststof kozijnen, dakkapellen, deuren en schuifpuien. Door voortdurend te innoveren, denkt het bedrijf haar leidende marktpositie in Noord-Nederland te kunnen behouden.

Meer weten over het FrisianPlus kozijn?

Wilt u meer weten over het FrisianPlus kozijn of andere kunststof producten? Kom gerust langs in onze showroom of maak een afspraak met een van de adviseurs.