Partner

Jansma Burdaard - Kunststof Kozijnen & Dakkapellen

Jansma Burdaard begint in 1987 met de montage van kunststof kozijnen. Na een succesvolle start vestigt het bedrijf zich uiteindelijk in 1994 aan de Jislumerdyk in Burdaard. Door de sterke groei wordt besloten ook met de productie van kunststof kozijnen te starten. Al snel ontstaat een nijpend ruimtegebrek. In 1996 wordt de tweede bedrijfshal gebouwd waarin tot op heden de fabriek is gevestigd. De aanvankelijke productieruimte wordt nu als showroom ingericht. Al na zes jaar is door de constante groei van het bedrijf opnieuw een grootscheepse uitbreiding noodzakelijk. In 2002 wordt een nieuwe bedrijfshal achter de twee bestaande bedrijfshallen gerealiseerd. Hierin is thans de expeditie en een deel van de productie gevestigd. Jansma Burdaard is inmiddels uitgegroeid tot een modern bedrijf met een toonaangevende naam in Friesland en ver daarbuiten, waarbinnen het voor de ruim 40 medewerkers plezierig werken is.

MEER TONEN

Extra ruimte en licht!

Een extra zolderkamertje, slaapkamer of hobbyruimte? Kies dan voor een dakkapel van Jansma Burdaard. U zult versteld staan van de extra ruimte en lichtinval! Een dakkapel van Jansma Burdaard wordt in onze werkplaats gefabriceerd en kan veelal in één dag worden geplaatst. De buitenkant wordt in zijn geheel in kunststof uitgevoerd, u hoeft dus nooit meer het dak op om te schilderen.

Materiaal

U zult versteld staan van de extra ruimte en lichtinval! Een dakkapel van Jansma Burdaard wordt in onze werkplaats gefabriceerd en kan veelal in één dag worden geplaatst. De buitenkant wordt in zijn geheel in kunststof uitgevoerd, u hoeft dus nooit meer het dak op om te schilderen.

De binnenkant is opgebouwd uit een zeer solide hout-skelet constructie. De dakbedekking bestaat niet uit de ouderwetse bitumineuze dakbedekking, maar uit EPDM: een rubberen laag die in één stuk op de dakkapel wordt gelijmd. De kans op lekkage wordt daardoor tot een minimum beperkt en de levensduur is vele malen langer!

En wist u dat in veel gevallen geen bouwvergunning meer noodzakelijk is? Informeert u gerust naar de mogelijkheden, of vul de vragenlijst in op de website van VROM. Uiteraard kunt u ook voor de renovatie van uw bestaande dakkapel bij ons terecht. Deze maken wij weer als nieuw!

Meer lezen over
'Extra ruimte en licht!'?

meer van deze professional

Kunststof deuren

Frisian Plus Kozijn

Het nieuwe FrisianPlus kozijn van Jansma Burdaard combi...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.