Extra ruimte en licht!

Een extra zolderkamertje, slaapkamer of hobbyruimte? Kies dan voor een dakkapel van Jansma Burdaard. U zult versteld staan van de extra ruimte en lichtinval! Een dakkapel van Jansma Burdaard wordt in onze werkplaats gefabriceerd en kan veelal in één dag worden geplaatst. De buitenkant wordt in zijn geheel in kunststof uitgevoerd, u hoeft dus nooit meer het dak op om te schilderen.

Materiaal

U zult versteld staan van de extra ruimte en lichtinval! Een dakkapel van Jansma Burdaard wordt in onze werkplaats gefabriceerd en kan veelal in één dag worden geplaatst. De buitenkant wordt in zijn geheel in kunststof uitgevoerd, u hoeft dus nooit meer het dak op om te schilderen.

De binnenkant is opgebouwd uit een zeer solide hout-skelet constructie. De dakbedekking bestaat niet uit de ouderwetse bitumineuze dakbedekking, maar uit EPDM: een rubberen laag die in één stuk op de dakkapel wordt gelijmd. De kans op lekkage wordt daardoor tot een minimum beperkt en de levensduur is vele malen langer!

En wist u dat in veel gevallen geen bouwvergunning meer noodzakelijk is? Informeert u gerust naar de mogelijkheden, of vul de vragenlijst in op de website van VROM. Uiteraard kunt u ook voor de renovatie van uw bestaande dakkapel bij ons terecht. Deze maken wij weer als nieuw!