Belisol laat je huis stralen

Ongeacht wat je smaak of stijl is, met natuurlijk licht laat je iedere ruimte in huis tot leven komen.

Licht maakt iedere ruimte bijzonder

Je kent het vast. Je woont praktisch aan de eettafel door die mooie openslaande tuindeuren. En door het plaatsen van een dakkapel gebruik je eindelijk die oude rommelzolder als werkkamer.

Licht maakt een ruimte aantrekkelijk, sfeervol en praktisch. Kozijnen en deuren bepalen daarnaast de stijl, het gevoel en uitstraling van een woning. Je kunt met een unieke eyecatcher ook eenvoudig een krachtig statement maken. Denk aan minimalistische zwarte kozijnen, elegante kamer en-suitedeuren of een indrukwekkend panoramaraam.

De mogelijkheden bij Belisol zijn eindeloos en je kunt jouw creativiteit en fantasie de vrije loop laten.

Kunststof

Ga voor praktisch, duurzaam en uitstekend isolerend. Tegenwoordig kun je met kunststof kozijnen en deuren alle kanten uit. Word creatief met kleuren en looks. Zoals een aluminiumlook of houtlook.

Aluminium

Houd je van slank, elegant en een eigentijds design? Overweeg dan kozijnen en deuren van aluminium. Hiermee kies je voor een strakke en moderne look die helemaal aansluit op de laatste woontrends.

Hout

Gaat jouw hart sneller kloppen van een landelijke en klassieke stijl? Dan straalt jouw woning gegarandeerd met houten kozijnen en deuren. Hiermee haal je direct een warme sfeer in huis. Dwalen je ogen al af? Speurend door de kamer en fantaserend hoe je jouw deuren en ramen een facelift zou geven? Of loop je al langer rond met concrete ideeën voor jouw nieuwe huis? Lees dan snel nog even verder.

Bij Belisol nu glas slechts €1,-

Profiteer bij Belisol tot en met 30 september van de glasactiedagen. Je betaalt voor het glas in kozijnen en deuren slechts €1,-. Dit scheelt je al snel honderden euro’s. Eindelijk een goed moment om jouw plannen te realiseren.

Wacht niet en maak direct een afspraak op www.belisol.nl/glasactie.