Foto: Duurzaamschilderen

Makkelijk en Duurzaam Schilderen met Hoogglanslakken

Deze drie hoogglanslakken zijn niet alleen de favorieten onder professionals, maar ook voor de enthousiaste doe-het-zelvers.

Suzanne 27 Augustus 2023

Als je op zoek bent naar verf van hoge kwaliteit die niet alleen je oppervlakken langdurig beschermt, maar ook een onweerstaanbare glans behoudt, dan kun je jezelf gelukkig prijzen met opties zoals de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak, de Sikkens Rubbol XD High Gloss en de Sigma S2U Allure Gloss! Deze drie hoogglanslakken zijn niet alleen de favorieten onder professionals, maar ook voor de enthousiaste doe-het-zelvers. 

Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak: Duurzaamheid voor de Lange Termijn 

Laten we eens dieper ingaan op de voordelen van deze hoogwaardige hoogglanslakken. Neem bijvoorbeeld de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak. Deze verf gaat niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid. Met zijn uitzonderlijk lange buitenduurzaamheid behoudt deze lak zijn glans als geen ander. Dit betekent dat je schilderwerk vele seizoenen lang mooi en levendig blijft, zelfs als het wordt blootgesteld aan de meest uitdagende weersomstandigheden. Denk aan houten oppervlakken zoals kozijnen, deuren en tuinmeubilair die dag in dag uit te maken hebben met zon, regen en wind.

 

Sikkens Rubbol XD High Gloss: Een Nieuwe Dimensie van Duurzaamheid 

Waar duurzaamheid en glans samenkomen, vind je de Sikkens Rubbol XD High Gloss. Een verf die niet alleen jarenlang populair is, maar ook bekend staat om zijn ongeëvenaarde levensduur. Wat deze lak zo bijzonder maakt, is de unieke bindmiddelcombinatie die ervoor zorgt dat hij tot wel 30% duurzamer is dan vergelijkbare hoogglanslakken. Dit betekent dat je nog langer van een prachtige uitstraling kunt genieten. Daarnaast is de Rubbol XD High Gloss een plezier om mee te werken, dankzij zijn uitstekende vloeiing. En het beste van alles? Je kunt deze verf op maat laten mengen, zodat je altijd een kleur hebt die perfect bij je interieur of exterieur past. 

Sigma S2U Allure Gloss: Voor de Liefhebbers van Langdurige Schoonheid 

Voor diegenen die op zoek zijn naar een hoogglans lakverf die specifiek is ontwikkeld voor buitengebruik, introduceert de Sigma S2U Allure Gloss zichzelf als dé keuze. De kracht achter deze verf ligt in zijn extreem duurzame karakter, dat te danken is aan de polyurethaan-alkydhars met DGS technologie. Wat dat betekent? Deze verf gaat niet alleen lang mee, maar zijn glans is ook beter beschermd dankzij het Dual Guard Systems (DGS), dat het hoofdbindmiddel tegen UV-straling beschermt. En dat is nog niet alles - de verf is ook nog eens gemakkelijk aan te brengen en droogt snel op. De belofte van Sigma Coatings is zelfs zo sterk dat ze een 'schildervrij' garantie van wel 10 jaar bieden! 

 Geschikt voor Diverse Ondergronden en Toepassingen 

Of je nu hout, metaal of kunststof wilt schilderen, deze hoogglanslakken hebben één ding gemeen: ze zijn geschikt voor allerlei ondergronden. Maar voordat je begint met schilderen, is een goede voorbereiding essentieel. Zorg ervoor dat je de oppervlakken goed schoonmaakt en indien nodig schuurt. Dit zorgt voor een optimale hechting en een professioneel resultaat. Vergeet niet om altijd de instructies van de fabrikant op te volgen voor het beste eindresultaat. 

Een Prachtige Afwerking met Hoogglanslakken 

Met de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak, de Sikkens Rubbol XD High Gloss en de Sigma S2U Allure Gloss heb je de sleutel tot gemakkelijk én duurzaam schilderen in handen. Laat je oppervlakken stralen met langdurige bescherming en een verbluffende glans. Of je nu een ervaren professional bent of een gepassioneerde doe-het-zelver, deze verfsoorten staan garant voor verbluffende resultaten. Kies de hoogglanslak die aansluit bij jouw behoeften en transformeer je oppervlakken in ware kunstwerken van duurzaamheid en schoonheid! 

Reacties