SkyTube Helios

Licht in de woning is voor iedereen prettig, dit kunt u uiteraard doen door de lampen aan te zetten, maar dit is niet de enige oplossing. Afgezien van het feit dat dit erg veel energie kost, is het licht dat van uw lampen afkomt geen natuurlijk licht. Een SkyTube Helios daglichtbuis van Vaculux biedt de oplossing; daglicht in elke ruimte die u wenst. De SkyTube Helios is een daglichtbuis, waarmee u het daglicht in iedere ruimte kunt brengen. De SkyTube Helios is ontworpen om de hele dag in elk seizoen natuurlijk daglicht te brengen op plaatsen waar direct daglicht niet kan komen.  

Impressie

 

 

Productinformatie

Hoe werkt het?
De koepel op het dak vangt het daglicht op. Via een buissysteem met een zeer sterk refl ecterende coating wordt het daglicht getransporteerd naar een onderliggende ruimte. Deze ruimte hoeft niet direct onder het dak te liggen. U kunt het buissysteem eenvoudig tot 6 meter verlengen. Dankzij vernuftige bochtstukken kunt u het licht zelfs in een andere richting ombuigen.

Ontwikkeld voor het Nederlandse weertype
Bij de ontwikkeling van de SkyTube Helios zijn wij uitgegaan van het Nederlandse weertype, waardoor er zelfs onder bewolkte omstandig heden voldoende zonlicht binnenkomt. En mocht er ’s avonds of ’s nachts licht nodig zijn, dan is de SkyTube Helios eenvoudig te voorzien van een kunstlichtarmatuur, zodat u geen dubbele plafonnières heeft.

Voordelen SkyTube Helios

• hét product voor ruimtes met weinig daglicht
• ontworpen voor het Nederlandse weertype
• eenvoudig en snel te monteren
• mooie binnenafwerking
• onderhoudsarm
• 10 jaar garantie


www.daglichtinhuis.nl

Vanaf € 314,-

Daglicht Meester Gilde

Bedrijfsprofiel Daglicht Meester Gilde
Het Daglicht Meester Gilde heeft als doel om een landelijk netwerk van verwerkers op te zetten dat een transparante en betrouwbare montage van daglichtproducten tegen een scherpe vaste prijs garandeert.
• Laagste prijsgarantie
Indien u binnen vier weken na aankoop het aangeschafte daglichtproduct elders goedkoper aantreft krijgt u het verschil dubbel terug; 
• Vaste, scherpe prijs voor montage
Vaste & scherpe prijzen voor zowel het daglichtproduct en de eventuele montage.Daarnaast zijn er duidelijke en heldere afspraken over de montage en de levertijden.
• Ruim assortiment A-merken
Het Daglicht Meester Gilde levert en monteert uitsluitend A-merk daglichtproducten uit het uitgebreide Vaculux assortiment.
• Landelijke dekking met 17 afhaalpunten en/of installateurs
Geen hoge verzendkosten; bestelde producten zijn af te halen bij een Daglicht Meester Gilde lid bij u in de buurt;
• Betalen bij afhalen
Bestelde producten zijn (zonder vooruitbetaling) af te halen bij een Daglicht Meester Gilde lid;
• Minimaal 5 jaar productgarantie
Stichting Daglicht Meester geeft minimaal 5 jaar productgarantie op alle Vaculux daglichtproducten.
• A-Z service
De Stichting Daglicht Meester Gilde staat te allen tijde in voor de kwaliteit van de installateur en de toegepaste producten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan of het nu gaat om installatie, productkwaliteit, garantie of de kundigheid en kennis van de Gildeleden.

Daglichtproducten bestellen in- en exclusief montage
Het Daglicht Meester Gilde vormt het aanspreekpunt voor consumenten die graag een daglichtproduct wil laten monteren tegen een vooraf vastgestelde, scherpe prijs. Met dit unieke concept weet u als consument precies waar u aan toe bent bij de aanschaf en montage van een daglichtproduct. Ook als u alleen op zoek bent naar een daglichtbuis, vervangingskoepel, een glaskoepel of een kunststofkoepel bent u bij het Daglicht Meester Gilde aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u een uitgebreid aanbod van daglichtproducten en de bijbehorende accessoires.
T: 0900 - 2354 4533 (2,5ct/min)