Partner

JET BIK Producten B.V.

Al meer dan 40 jaar staat JET BIK garant voor hoogwaardige en duurzame kunststof daglichtproducten. 
JET BIK maakt sinds 2011 onderdeel uit van de Jet Group . Ongeveer 10 jaar geleden heeft JET BIK de beslissing genomen nog meer focus aan te brengen in haar aanbod door zich hoofdzakelijk te richten op kunststof lichtkoepels en de bijbehorende opstanden. Dit maakte het mogelijk om fors te investeren in geavanceerde productiemiddelen, wat JET BIK gebracht heeft tot één van de grootste spelers in de Europese lichtkoepelmarkt. JET BIK is een ISO 9001:2008 gecertificeerd bedrijf.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Bedrijfsprofiel


Verhoog uw woongenot met daglicht


Het effect van daglicht op uw gezondheid is inmiddels door veel bedrijven en instanties erkend. Daglicht verhoogt niet alleen uw geluksgevoel ook uw productiviteit en uw gevoel van veiligheid wordt positief beïnvloed. Daarnaast verhoogt de hoeveelheid daglicht in uw woning de waarde van uw woning. Het is dan ook belangrijk om zowel in uw verbouwing, als bij nieuwbouw met daglicht rekening te houden.
 
Haal daglicht in huis
Tegenwoordig kunt u als consument kiezen uit verschillende daglichtoplossingen, een lichtkoepel, een daglichtbuis of een lichtstraat. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen. Zo kunt u voor een zogenaamde HeatControl koepel kiezen dat schadelijke uv-straling tegenhoudt en de warmte beter regelt in de zomer. Maar ook glastoepassingen, grote afmetingen (2.5 m x 2.5m) en daglichtbuizen voor een hellend dak horen tot de mogelijkheden.
 
Jet Bik biedt u een complete range aan daglichtproducten. Hebt u vragen over een daglichttoepassing of wilt u een advies, kijk dan op www.daglichtinhuis.nl of bel met 073 - 6339170.
 
Met Jet Bik haalt u het daglicht in huis
 
artikelen

SkyGLAsS lichtkoepel

Daglicht is tot op heden zelden zo verantwoord vormgegeven. Met zijn strakke vormgeving is deze v...

SkyGLAsS lichtkoepel

De term 'lichtkoepel' kennen we allemaal wel, maar een vlakke lichtkoepel is minder bekend. Door ...

Toon alle 4 artikelen
collecties
JET BIK Producten B.V. heeft nog geen collecties geplaatst
contact
De Beverspijken 17
5221 EE 's-HERTOGENBOSCH

0736339170


RECENSIES
CONTACT
De Beverspijken 17
5221 EE 's-HERTOGENBOSCH

0736339170