SkyGLAsS lichtkoepel

Daglicht is tot op heden zelden zo verantwoord vormgegeven. Met zijn strakke vormgeving is deze vlakglas lichtkoepel SkyGlass van Vaculux een aanwinst voor ieder interieur. SkyGlass wordt geproduceerd uit hoogwaardige materialen met een uitermate duurzaam karakter.

Productomschrijving

Unieke eigenschappen van SkyGlass
• Uitstekende isolerende eigenschappen
• Panoramadak met optimale daglichtinval
• Waardevermeerdering van uw woning
• Ventilatie via geïntegreerd openingsmechanisme
• Inbraakveilig
• Eenvoudig te gebruiken voor renovatie van een bestaande lichtkoepel
 

Installatie van de SkyGlass
Wilt u een SkyGlass laten plaatsen, maar hebt u nog geen installateur op het oog? Ga dan naar www.daglichtinhuis.nl. Het Daglicht Meester Gilde installeert uw SkyGlass tegen een vaste scherpe prijs. Er zijn 17 Daglicht Meester Gilde leden actief in Nederland, dus er is altijd wel een installateur die bij u in de buurt woont. Bij 10 Daglicht Meester Gilde leden is ook een showroom aanwezig waar u de SkyGlass kunt bekijken.

 

Vlakglas lichtkoepel met hoge isolatieprestaties
Bij de ontwikkeling van Vaculux SkyGlass is er bijzondere aandacht besteed aan de isolatie van het product wat heeft geresulteerd in uitzonderlijke isolatieprestaties.  Dit maakt SkyGlass bijzonder interessant om uw energierekening laag te houden!

Ventilatie voor frisse lucht
U heeft de keuze uit een vast of een ventilerend glasraam. De ventilerende SkyGlass wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee u de vlakglas lichtkoepel kunt openen.

SkyGlass ook leverbaar als renovatieproduct
SkyGlass is leverbaar als renovatieproduct. Met de SkyGlass renovatievariant kunt u gemakkelijk een oude lichtkoepel vervangen door het glazen dakraam op een bestaande opstand te plaatsen.

Gratis informatiepakket
Gaat u binnenkort verhuizen of verbouwen en wilt u meer informatie over de daglichtproducten van Vaculux? Vraag dan een gratis informatiepakket aan via www.haalbuitennaarbinnen.nl of klik hier om de brochure te downloaden.