Houten schilddak

Een mooi landelijke en warme uitstraling alvorens Niek Roos.

Houten schilddak vanaf €1.909 excl. BTW

Het gebruik van hout in de lichtstraten van Niek Roos zorgt voor een grote vormvrijheid. Bij houten lichtstraten is de buitenzijde afgewerkt met onderhoudsvrij aluminium. Het schilddak heeft de meest warme en landelijke uitstraling.

Vandaag besteld, in circa 6 weken geleverd
Montage en levering in de prijs inbegrepen
10 jaar garantie op de constructie en waterdichtheid

Standaard hellingshoek van 14 graden
Maximale afmeting is 4 bij 6 of 5 bij 5 meter
Keuze uit enkel, dubbel glas of trippel glas
Leverbaar met 70% warmtewerend glas

Maximale isolatiewaarde glas (U) = 0,9 W/m2.K
Constructie met koudebrug onderbreking

Prijzen voor de houten lichtstraten zijn inclusief montage

Specificaties
De houten schilddaken hebben glas rondom. De driehoekige ruiten geven een mooie landelijke uitstraling. De standaard hellingshoek is 14 graden. De binnenzijde is gemaakt van Radiata Pine, een fraaie houtsoort (met FSC-keurmerk) gespoten in de grondlak. De buitenzijde is afgewerkt met gepoedercoat aluminium profielen.

Garantie
Wij geven 10 jaar garantie op de constructie en waterdichtheid van de lichtstraat en 1 jaar garantie op spanningsbreuken in het glas. De glasproducent geeft 10 jaar fabrieksgarantie op fabricagefouten.

Onderhoud
Het voordeel van de aluminium afwerking aan de buitenzijde van de lichtstraat is dat deze onderhoudsvrij is. Het wassen van de ramen is het enige wat je hoeft te doen.

Levering
Het houten frame van het schilddak wordt door ons compleet meegenomen en gemonteerd op de uitsparing in het platte dak van de aanbouw. Aansluitend monteren wij het glas op de lichtstraat.

 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek onze website en/of volg ons op instagram.