Het Serrepark van Nederland

Doe inspiratie op in Het Serrepark van Nederland en ontdek de talloze mogelijkheden op het gebied van serres, tuinkamers, overkappingen en lichtstraten.

Serrepark: serres, overkappingen, tuinkamers, veranda's, lichtstraten en schuifdaken.

Geniet in één van onze tuinkamers onder het genot van een heerlijk glas wijn of drink een kop koffie aan het kookeiland in de keukenserre. Beleef, voel, zie en ervaar wat meer ruimte en daglicht voor u kan betekenen.

Laat u verrassen door verschillende stijlen, ontwerpen en accessoires die onze serres, tuinkamers, overkappingen, lichtstraten en schuifdaken bieden. Vind uw droomserre of tuinkamer bij ons op het Serrepark en krijg alvast een voorproefje van hoe het er straks bij u uit komt te zien!

Visualisatie en beleving
‘Alles draait om visualisatie en beleving’, zegt serreadviseur Koen Koerhuis over het Serrepark. ‘Wij streven ernaar u een zo goed mogelijk beeld te laten zien van de werkelijke uitvoering van de serre. Dit doen we aan de hand van onze compleet ingerichte showroommodellen op het park. U ervaart het gevoel van ruimtelijkheid en kunt de kwaliteit van de materialen en constructies goed beoordelen.’

Wij houden rekening met uw wensen en behoeften

Het Serrepark is al een hele belevenis op zich, maar samen met uw persoonlijke serreadviseur maakt u uw plannen echt concreet. Ieder detail wordt met u besproken, de huidige woonsituatie in kaart gebracht, de contouren van het nieuwe ontwerp worden vastgelegd en in een 3D ontwerp aan u gepresenteerd. En natuurlijk zorgen we ervoor dat uw persoonlijke ontwerp past binnen uw budget.