Partner

Serbo Serres Nederland B.V.

Een mooie serre is een genot voor het leven. Profiteer volop van het heerlijke ochtendzonnetje. Geniet comfortabel van de avondrust in uw tuin en maak de wisseling van de seizoenen van dichtbij mee – vanuit uw vertrouwde huiselijke omgeving. Serbo Serres is de serrespecialist van Nederland. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van serres,terrasoverkappingen, lichtstraten en elektrische schuifdaken. We plaatsen niet alleen, maar kunnen desgewenst ook de totale bijbehorende verbouwing voor u verzorgen. Hierdoor kunnen we de optimale kwaliteitsbeheersing garanderen en zorgen we voor een soepele en snelle realisatie.

MEER TONEN
algemene informatie

Uw droomhuis begint bij een bezoek aan Serbo

Bij uw zoektocht naar de ideale serre, tuinkamer of lichtstraat mag een bezoek aan Het Serrepark niet ontbreken. Door middel van volledig ingerichte serres laten we u zien wat de mogelijkheden zijn en gaat u samen met een specialist op zoek naar de perfecte oplossing voor uw woonsituatie. 


Laat u uitgebreid informeren en kom langs om de eindeloze mogelijkheden Van een Serbo serrebouw te ontdekken. Bel voor een afspraak naar 0548-618686 of dien een afspraakverzoek in via de website.

artikelen

Aluminium Serre

Een serre met openslaande deuren of een grote schuifpui geeft het gevoel dat je heerlijk in de tuin...

Hout of toch aluminium?

Toon alle 9 artikelen
collecties
Serbo Serres Nederland B.V. heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Nijverheidsweg 1
7442 CH Nijverdal

0548-618686


RECENSIES
CONTACT
Nijverheidsweg 1
7442 CH Nijverdal

0548-618686