Geniet van een panoramisch uitzicht en handige bediening

Het nieuwe elektrisch bedienbare VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster biedt de oplossing.

22 Februari 2020

De waarde van een mooi uitzicht is niet in geld uit te drukken, daar moet optimaal van genoten worden. Het nieuwe VELUX INTEGRA® uitzettuimelvenster biedt, dankzij het elektrische bedieningssysteem, een onbelemmerd uitzicht en ultiem gebruiksgemak.

Nog beter uitzicht

Geniet van je ontbijt terwijl je naar buiten kijkt of haal deadlines terwijl je lekker in de zon zit. Door meer natuurlijk licht en lucht binnen te laten, verbetert niet alleen je humeur en productiviteit, maar creëer je optisch ook een ruimere kamer. Of het nou een woon-, slaap- of werkkamer is, een elektrisch VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster zorgt in iedere ruimte voor een complete metamorfose. Wanneer het dakraam volledig open staat geniet je van een panoramisch uitzicht met een balkonachtig gevoel en haal je de natuur naar binnen.

Comfort en bedieningsgemak

Het elektrisch bedienbare uitzettuimelvenster is ook ontworpen voor gebruiksgemak. Met één druk op de knop van de wandbediening open je het dakraam. En de standaard regensensor zorgt ervoor dat het dakraam automatisch weer sluit als het gaat regenen. En krijg je ventileren maar niet in je dagelijkse routine? Het dakraam is toe te passen met VELUX ACTIVE with NETATMO. Dit smart home automation systeem met sensoren opent of sluit het dakraam automatisch als het binnenklimaat er om vraagt. Daarnaast kan de VELUX ACTIVE app verbinding maken met Apple HomeKit, Google Assistent producten en spraak assistent Siri. Het dakraam is dus ook te openen met je stem!

Alles voor een gezond binnenklimaat

Om in ieder seizoen te zorgen voor een optimaal binnenklimaat is speciaal voor het VELUX INTEGRA uitzettuimelvenster ook een nieuw rolluik ontworpen. Het rolluik voorkomt schittering en biedt verkoelende schaduw, terwijl frisse lucht gewoon de kamer binnen kan komen. Ook VELUX raamdecoratie en buitenzonweringen kunnen eenvoudig op het dakraam worden gemonteerd om te zorgen voor licht- en warmtewering in ieder interieur. Het dakraam is ook handmatig te openen en helemaal om zijn as te tuimelen, zodat het raam ook aan de buitenzijde eenvoudig schoon te maken is.

Meer van VELUX Nederland B.V.
Reacties