Profielfoto van Techcomlight | Dé daglichtprofessional
Techcomlight | Dé daglichtprofessional
Veldhuizerweg 12, 6741 HH Lunteren
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Combineer daglicht en ventilatie met Solatube

De ventilatieset voor de Solatube rond Ø 25 cm maakt het mogelijk om daglicht en ventilatie te combineren.

De ventilatieset voor de Solatube rond Ø 25 cm maakt het mogelijk om daglicht en ventilatie te combineren. Het resultaat is daglicht en ventilatie uit één afwerking aan je plafond. Uiteraard wordt de kracht van Solatube – de luchtdichtheid van de buis – behouden. Er wordt geventileerd middels een ventilatiepijp, welke naast de daglichtbuis wordt gemonteerd. De Solatube ventilatieset is geschikt voor zowel plat als hellend dak en wordt toegepast in ruimtes als toilet, badkamer en keuken. De Solatube ventilatieset is geschikt voor zowel plat als hellend dak en wordt toegepast in ruimtes als toilet, badkamer en keuken.

Gecombineerde dakdoorvoer 

Solatube zorgt voor helder en natuurlijk daglicht, Ubbink zorgt voor optimale ventilatie. Door gebruik te maken van elkaars expertise is het combinatieproduct ontstaan.

Op eenvoudige wijze wordt zowel ventilatie als daglicht in één doorvoer verwerkt.. Deze dakdoorvoer is goed geïsoleerd en dampdicht. Dit maakt hem geschikt voor luchtdicht bouwen. De ventilatieset met gecombineerde dakdoorvoer is ideaal toepasbaar in natte ruimtes, zoals keuken, badkamer en toilet.