Foto: mancave1

Items die niet mogen ontbreken in een mancave

Iedere kerel heeft zo zijn eigen ruimte nodig. Een plek waar hij even lekker zichzelf kan zijn en kan doen en laten wat hij zelf wilt: ook wel een mancave genoemd. 

En laten we nu eerlijk zijn, wie wilt dit nu niet? Als vrouw in huis vind jij het ook vast fijn wanneer jouw kerel zich even terugtrekt in de mancave, zodat jij tijd hebt om je favoriete series te kijken! We hebben nu eenmaal allemaal wel eens een momentje (en plekje) voor onszelf nodig.

1. Een grote Tv

Nu heb je waarschijnlijk al een aantal Tv’s in huis, maar ook in de mancave mag een Tv met groot scherm zeker niet ontbreken. Helemaal niet wanneer je de mogelijkheid wilt hebben om urenlang te kunnen gamen, of gezellig met de vrienden toffe video's wilt bekijken. Hoe je het ook wend of keert, een grote Tv is een welkome aanvulling tot iedere mancave.

2. Overige elektronica

Ook de overige elektronica mag niet ontbreken. Denk hierbij aan een Xbox of Playstation, maar ook de benodigde apparatuur om toffe plaatjes te kunnen draaien. Het makkelijkste is om alle elektronica in een keer aan te schaffen, bijvoorbeeld in de vorm van een pakket. Zo vind je bij EP.nl complete elektronica pakketten waar jij die mancave in no-time perfect mee hebt ingericht. Heb je alle elektrische apparatuur die je hartje begeert in een enkele ruimte, en hoef je er niet eens de deur voor uit. Kan het nog beter?

3. Voldoende ventilatie

Met al die elektrische apparatuur in een enkele ruimte kan het (zeker met de huidige temperaturen) snel warm worden. Overweeg dan ook de aanschaf van airconditioning (mocht je dit nog niet hebben) of gewoon een simpele ventilator. Zo kun je ook tijdens de warme dagen genieten van alles wat de mancave te bieden heeft.

4. Een bar

Wat is een mancave zonder een bar? Of je deze bar nu daadwerkelijk gebruikt om biertjes aan te tappen, of gewoon om gezellig een potje aan te kaarten. Een bar is een welkome toevoeging tot iedere mancave. Je kan natuurlijk ook gewoon de handen uit de mouwen steken en lekker zelf aan de slag gaan. Die toffe bar kun je namelijk gewoon lekker zelf in elkaar sleutelen. Scheelt je ook weer wat in de portemonnee.

5. Fysiek entertainment

Het geld dat je bespaard door de bar zelf in elkaar te sleutelen, kun je vervolgens weer gebruiken voor ander entertainment. Een tafeltennistafel bijvoorbeeld, een voetbaltafel of zelfs een boxbal. Wat je ook nodig hebt om alles even los te laten en lekker fysiek bezig te zijn - alleen, of met vrienden.

Reacties