Foto: dremel-versatip-kerst-cadeau

Dremel cadeautip: projectkit en decoratieset

Dremel komt met twee speciale cadeausets: de 3000 projectkit en de VersaTip decoratieset. Voor ieder wat wils.

Als het buiten koud en donker wordt en het binnen warm en gezellig is, is het een perfect moment om als gezin samen leuke projecten op te pakken. Gereedschapfabrikant Dremel komt in deze periode met twee speciale edities die zowel inspiratie bieden als de benodigde gereedschappen in twee praktische én voordelige sets. Voor moeders en dochters is er de Dremel VersaTip decoratieset, waarmee je eigen versieringen kunt maken. Voor de echte doe-het-zelvers is er de Dremel 3000 set, die wordt geleverd met alle materialen om samen met de kids een houten auto te maken.

Dremel 3000 – project voor vader en zoon

Met de Dremel 3000 projectkit kunnen vader en zoon samen aan een eerste gezamenlijk klusproject beginnen. Want, jong geleerd, is oud gedaan. De set bestaat uit de Dremel 3000 multitool, een groot aantal verschillende Dremel accessoires en alle benodigde materialen om een mooie houten auto te maken.

Begin met het ontwerp van je eigen modelauto en snijd de vorm uit met de Dremel 3000 met spiraalboor. Zet vervolgens de meegeleverde wielen vast aan de assen en de zelfgemaakte modelauto is klaar om te rijden. Na de eerste races zitten er vast krassen op de carrosserie of misschien wil je wel een persoonlijke touch toevoegen. Dan komt de Dremel 3000 pas echt tot zijn recht. Met al zijn accessoires en hulpstukken weet de Dremel 3000 uitstekend raad met nauwkeurig frezen, schuren, bewerken, polijsten en graveren. Accessoires verwisselen is snel en gemakkelijk dankzij de Dremel 3000 EZ-neuskap, een geïntegreerde sleutel waarmee je accessoires kunt verwisselen zonder een schroef- of steeksleutel. De houten auto is zeker niet het enige succesvolle cadeau. Met de Dremel 3000 kun je het hele jaar door aan de slag. Gebruik de tool voor allerlei projecten waarbij oog voor detail belangrijk is, zoals graveren, slijpen, schuren, frezen, polijsten en nog veel meer werkzaamheden in en rond het huis.

De Dremel 3000 projectkit

- Dremel 3000 multitool
- 45 Dremel accessoires
- Vier Dremel hulpstukken: de flexibele as, het bewerkingsplatform, de detailhandgreep en de Comfort Guard
- Blok dennenhout, spijkers, vier wielen en assen
- Tinnen opbergblik om alles compact op te bergen
- De adviesprijs is € 109,95 (inclusief BTW)
- Vanaf nu verkrijgbaar in de winkel

Dremel VersaTip decoratiekit – schitterend knutselwerk voor moeder en dochter

De Dremel VersaTip decoratiekit bevat alles wat je nodig hebt voor een gezellige middag knutselen. Naast de veelzijdige, compacte snoerloze Dremel VersaTip gassoldeerbout bevat deze set houten sneeuwvlokken en sterren plus allerlei materialen om deze vormen te versieren en te verfraaien. Maak hiermee prachtige houten sterren voor in de kerstboom, een schitterende mobile voor het raam, of onderleggers voor op de tafel. Naar smaak tover je kleurrijke, glitterende sterren tevoorschijn, of creëer je sneeuwvlokken met een naturel look door patronen in het hout te branden.

De sterren druk je eenvoudig bij de perforatierand uit het hout en zijn direct klaar om te decoreren. Wil je kleur, gebruik dan het gouden, rode en zilveren embossingpoeder, waarmee je de vormen reliëf geeft. Teken met de meegeleverde embossingpen figuren op de sneeuwvlokken en sterren, strooi het poeder erop, schud het teveel eraf en verwarm het poeder met de Dremel VersaTip totdat het vloeibaar is. Laat het dan even afkoelen en je basis is klaar. Met de hotfix-steentjes uit de set breng je vervolgens highlights en glitter aan. De VersaTip zorgt ervoor dat ze blijven zitten waar je dat wilt. Verhit de warme lijm achter op de steentjes verhit enkele secondes totdat deze vloeibaar is en plak de steen op de ster. Behalve steentjes en glitters kun je ook decoratieve pyrografiepatronen in het hout branden. Deze maak je gemakkelijk met het Dremel VersaTip pyrografiehulpstuk.

Na de feestdagen is de veelzijdige 6-in-1 Dremel VersaTip een ideaal hulpmiddel voor hobbyisten, handwerkers en modelbouwers met oog voor detail. De handige en gebruiksvriendelijke butaansoldeerbout komt creatief tot zijn recht bij extra veeleisende en gedetailleerde werkzaamheden waarbij u moet solderen, smelten, warmsnijden, lassen of voor pyrografie. Het gereedschap werkt op butaangas en is dus altijd direct klaar voor gebruik. In de set zitten verschillende accessoires, zodat je gemakkelijk van klus kunt wisselen.

De Dremel VersaTip decoratieset

- Dremel VersaTip
- Zes Dremel soldeeraccessoires: een soldeertip, een warmsnijmes, een warmte-deflector, een warmeluchtblazer, soldeertin en een platte brede brander
- Embossingpoeder in goud, rood en zilver
- Een embossingpen
- 70 hotfix-steentjes
- Twee houten sjablonen voor sneeuwvlokken en sterren
- Tinnen opbergblik, waarin je alles veilig kunt opbergen
- De adviesprijs is € 54,95 (inclusief BTW)
- Vanaf nu verkrijgbaar in de winkel

Meer informatie: www.dremel.nl

Publicatiedatum: 30 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties