Zeno Lamppost 3000

Zeno Lamppost 3000: Cortenstalen lantaarnpaal voorzien van een 3300 Lumen Warm Wit lichtbron die kan schakelen door PIR (Personen Infra Rood).

De Lamppost is tevens voorzien van een schemerschakelaar die ingesteld kan worden naar hoeveelheid licht. Je kunt dus kiezen welke schakeling hij wenst.

De Zeno Lamppost outdoor cortenstaal lantaarnpaal is een combinatie van 2 duurzame elementen, een uit Corten-A staal vervaardigd armatuur en duurzame HP LED verlichting. Ideaal als weg – en tuinpad verlichting.

Voor verlichting van de oprit of indien er veel licht gewenst is bij de toegangspoort is de Zeno Lamppost 3000 cortenstaal lantaarnpaal ontwikkeld. Een lichtopbrengst van meer dan 3300 Lumen in Warmwit schakelt naar wens in door personen infrarood bewegingsdetectie of schemer. Dat alles in te stellen met de afstandsbediening.

Serviceluik

Aan de achterzijde van de Lamppost is een serviceluik aanwezig waar een IP44 stopcontact is gemonteerd waarin de stekker gestoken wordt van de lichtbron. Uiteraard kan dit stopcontact ook dienen als contactpunt voor andere doeleinden.

Uiteraard is het mogelijk de Lamppost in vele RAL kleuren te leveren.

De cortenstalen kokerprofiel is voorzien van een 100% waterproof (IP65) verlichtingsbron. Standaard is de Lamppost met een lichtbron in de kleur 3000 Kelvin (warm wit) uitgerust. De standaard Zeno Lamppost 3000 heeft dan een lichtopbrengst van 3300 Lumen.

Meer informatie: www.zenoproducts.nl