Foto: /247830.jpeg

De nieuwe Dremel TRIO om te snijden, te schuren en te frezen

De nieuwe Dremel TRIO is een 3-in-1-gereedschap dat tegelijk compact, licht en krachtig is om te snijden, te schuren en te frezen.

De nieuwe Dremel TRIO is een 3-in-1-gereedschap dat tegelijk compact, licht en krachtig is om te snijden, te schuren en te frezen.

Het is roterend gereedschap dat snelle en gecontroleerde zaagsnedes mogelijk maakt in hout, plastic, pleisterwerk, metaalplaat en muurtegels. Bovendien kunnen er ook oppervlakken mee worden behandeld met behulp van de schuur- en freesaccessoires. Licht doe-het-zelfwerk, zoals het aanbrengen van stopcontacten in droge wanden, hout of tegels, laminaat snijden of het uitsnijden van gaten in diverse materialen wordt snel tot een goed einde gebracht met de Dremel TRIO. Dit gereedschap is ook uitermate geschikt voor fijn schuurwerk en het decoratief afwerken van boorden.

 

De roterende beweging van de Dremel TRIO maakt invalzaagsnedes mogelijk in een hele waaier aan materialen en precieze spiraalzaagsnedes, ook met een kleine straal. De Dremel TRIO biedt een verzorgde afwerking, zelfs op gladde materialen zoals tegelwerk.

De Dremel TRIO is zeer ergonomisch met z’n verschillende gripzones en de handgreep die zwenkt op 90º en garandeert absoluut werkcomfort, zowel in horizontale positie op droge wanden bijvoorbeeld, als in verticale positie bij het snijden van laminaat en bij het werken boven het hoofd. De precieze snelheid die kan worden ingesteld tussen 10.000 en 20.000 t/m, is steeds optimaal aan het werkstuk aangepast. Ook het vergrendelingssysteem biedt absoluut gebruikscomfort, zelfs bij langdurig gebruik. En om de werkplek netjes te houden, is de Dremel TRIO voorzien van een uitgang voor stofafzuiging.

De krasbestendige bekleding van de voetplaat beschermt delicate werkstukken en de hoogteregeling zorgt voor een precieze geleiding van het gereedschap bij het uitsnijden, schuren of frezen.

De Dremel TRIO heeft een nieuwe gereedschapshouder voor alle accessoires met schachtdiameter van 4,8 mm. De houder kan ook worden gecombineerd met andere hulpstukken van Dremel voor een betere geleiding en controle.

De Dremel TRIO is vanaf september 2010 in de kleinhandel verkrijgbaar voor de aanbevolen verkoopprijs van € 139,99, inclusief BTW. De set bevat een transportkoffer met een schuurtrommel, zes schuurbanden, een multifrees uit carbide, een rechte frees, een lijn- en cirkelsnijder en een aansluiting voor stofafzuiging.

Dremel biedt de volgende accessoires aan: een multifrees uit carbide, een tegelfrees, een HSS multifrees, een schuurtrommel, schuurbanden met korrel 60 en 120, een rechte frees, een afrondfrees en een afschuinfrees. Dremel stelt ook de volgende hulpstukken voor: een adapter voor stofafzuiging (die makkelijk op alle standaardslangen wordt aangesloten), een snijgeleider om perfecte cirkels te snijden tot 160 mm diameter en een lijngeleider voor wanneer de afstand tot de rand tussen de 40 en 160 mm bedraagt.

Over Dremel

In 1932 richtte A.J. Dremel, de uitvinder van de eerste multitool ter wereld, Dremel op. Vandaag de dag is de onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van kwalitatief hoogstaand, snel roterend gereedschap voor doe-het-zelvers die de tools onder andere gebruiken voor onderhoud in en om het huis, het restaureren van auto’s, houtbewerking, modelbouw en zelf juwelen maken. Ons basisproduct is de multitool, een polyvalent en snel motorblok waarop meer dan 150 accessoires en hulpstukken van Dremel kunnen worden aangesloten. In de loop der jaren bracht Dremel een scala aan gebruiksvriendelijk gereedschap op de markt zoals onder andere: een lijmpistool, graveerpen, tangetjes, een werkbankje en een soldeerbout op butaangas. De producten van DREMEL maken ingewikkelde en precieze klussen makkelijk. Dremel. Big on Detail.
Dremel is een onderneming van de Bosch Groep en is vertegenwoordigd in bijna 50 landen over de gehele wereld.

Kijk voor meer informatie op de website van Dremel: www.dremel.com.

Publicatiedatum: 29 september 2010

Reacties