Foto: /284824.jpeg

Boren, schroeven, schuren én zagen met 1 machine?

Dat kan, met de nieuwe eVo Multitool van Black & Decker®.

Dat kan, met de nieuwe eVo Multitool van Black & Decker®.

De eVo Multitool is een nieuwe machine van Black & Decker®. Met deze snoerloze 4-in-1-machine kan de consument boren, schroeven, schuren én zagen. De eVo Multitool is te koop bij de betere doe-het-zelfzaken en bouwmarkten voor een adviesprijs van € 230, inclusief twee accu's, opbergkoffer en accessoires.

 

De doe-het-zelver kan met de eVo Multitool 80% van de meest gebruikelijke klussen in en om het huis uitvoeren. En dat met maar één machine. Dit bespaart de consument geld en opbergruimte. De machine is praktisch in gebruik. De verschillende koppen voor het apparaat zijn makkelijk te verwisselen. De eVo Multitool is bovendien compact en licht in gewicht. De consument kan met dit apparaat gemakkelijk werken, ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Europese patenten
De eVo Multitool is een innovatieve machine met verschillende Europese patenten. Het veiligheidsmechanisme zorgt ervoor dat het apparaat niet werkt zonder kop. De basisunit heeft een sleutelvrije aansluiting van de koppen. Met een simpele druk op de knop kan van kop en toepassing worden gewisseld.

Eind 2012
Black & Decker® investeert voor al haar producten steeds in nieuwe toepassingen. Dus ook voor de eVo Multitool. Eind 2012 zal de machine worden uitgebreid met verschillende nieuwe koppen. Een kop die het mogelijk maakt om te boren in steen. Een kop met oscilerende functie voor schrapen, kleine slijp- en zaagtoepassingen. En als laatste een kop voor nóg sneller schroeven en schroefklussen in hardere materialen.

Meer informatie: www.blackanddecker.nl

Reacties