Containerservice

De Mastermate ContainerService. U bepaalt of u de hele voorraad beheersing aan ons uitbesteed of gedeeltelijk.

Maak gebruik van onze containerservice

Voor langdurige bouwprojecten zetten wij Mastermate-containers in, waarmee op basis van de MagazijnService op de bouwplaatsen wordt gezorgd voor een optimale beheersing van de voorraden en machines. Ook kunnen wij het onderhoud van machines verzorgen in overleg met uw materiaalbeheerder.

Just-in-time of op afroep, bespreek uw projectwensen met ons en wij doen er alles aan om de artikelen op het juiste tijdstip en op de juiste plaats af te leveren. Waar u ook voor kiest u bespaart flink tijd, dus geld, door gebruik te maken van de mogelijkheden van onze ContainerService.

Voordelen ContainerService

  • Altijd de juiste artikelen bij de hand
  • Artikelen worden 's avonds afgesloten
  • Maximaal overzicht over de voorraad
  • Handig in de webshop met voorkeurslijsten
  • Geen tijdverlies door efficiënt bestelproces
  • Minder voorraadadministratie
  • Doordacht inkoopproces
  • Logistiek onder controle.

Praktijk
Stel samen met Mastermate het assortiment samen dat u minimaal en maximaal nodig heeft op de bouwplaats. Samen met u bepalen wij hoeveel schapruimte er nodig is om de voorraad te kunnen opslaan. Indien nodig zorgen wij ervoor dat u beschikt over de juiste magazijnstellingen. Het opnemen van de voorraad wordt gedaan op een manier zoals het voor u het makkelijkste is. Bijvoorbeeld via onze vertegenwoordiger of via onze chauffeur. Of u geeft zelf uw order direct door in de webshop. Wanneer wij de artikelen komen afleveren, dan plaatsen de bestelde artikelen direct in uw container en in de voorraadstellingen op de juiste plaats. Onze vertegenwoordiger of binnendienstmedewerker blijft uw contactpersoon. U kunt hem nog steeds al uw vragen stellen! Mastermate-containerservice

Webshop
Heeft u een webshoplogin, vraag ons hoe u bijvoorbeeld 'voorkeurslijsten' kunt aanmaken. Hiermee kunt u nog sneller (en zonder zoeken) orders plaatsen. Heeft u géén webshoplogin voor de Mastermate-webshop, ga dan naar webshop.mastermate.nl en vraag een login aan.

Wilt u meer weten over de Mastermate MagazijnService, stuur dan een mail naar info@mastermate.nl of bekijk de Mastermate-contactgegevens.