string(1) "b"
Profielfoto van Mastermate Beverwijk B.V.

Mastermate Beverwijk B.V.

Zuiderkade 29-33, 1948 NG Beverwijk

Over ons

Mastermate is de Technische groothandel voor de bouw, gerelateerde bedrijven zoals onderhoudsbedrijven en installateurs of woningcorporaties, met een sterke landelijke organisatie en een unieke combinatie van regionale familiebedrijven.

Over Mastermate

Unieke service door know-how en samenwerken

De bouw is een beweeglijke wereld met continu nieuwe producten en technieken waarin stabiele factoren als kwaliteit en vakmanschap doorslaggevend zijn. Mastermate is de Technische groothandel voor de bouw, gerelateerde bedrijven zoals onderhoudsbedrijven en installateurs of woningcorporaties, met een sterke landelijke organisatie en een unieke combinatie van regionale familiebedrijven. De enige in zijn genre met praktisch overal in het land vestigingen en roots daterend uit 1888.

Via intensieve samenwerking op het terrein van innovatie, service en logistiek is Mastermate in staat om ook bovenregionaal opererende organisaties optimaal te ondersteunen. Mastermate vestigingen kennen dezelfde kwaliteitskenmerken. Een trendsettende organisatie met een "can do" cultuur, waar zowel klanten, medewerkers, partners als leveranciers zich thuisvoelen.

Innovatieve Mastermate-concepten:

  • Building Control; het complete domein van toegangscontrolesystemen
  • ContainerService; alles over de optimale bouwplaatsinrichting
  • DeurenService; het proces van A tot Z, van bestek, inmeten, deur afhangen tot afmontage
  • MagazijnService; innovatief vooraadbeheer
  • MontageService; van advies, levering en montage, tot service en onderhoud.
  • Persoonlijke Veiligheid & bedrijfskleding
  • RuwbouwService; duurzame verankering, energiezuinig of brandwerend en budgetbewust bouwen en rennoveren
  • Service- en onderhoud; realiseer efficiency voor of bij woningcoperaties
  • Stofvrij werken; alles over de beste stappen en kwalitatieve oplossingen

De bouwstenen hiervoor: kennis, logistiek, toegepaste ict, marketing en vernieuwende concepten. Continuïteit vormt een belangrijk doel; vandaar de nadruk op flexibiliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid: de belangrijkste pijlers voor de duurzame onderlinge band.

U kunt u direct bellen via 0900 ? 0509. Kies de postcode van waaruit u belt en u wordt direct doorverbonden met een vestiging bij u in de regio. Vanaf elke locatie, vast of mobiel (lokaal tarief).