Gira energiezuilen

Gira energiezuil zorgt voor stroom en licht in de tuin

Energie in de natuur

Voorjaar, zomer of herfst – in de eigen tuin is altijd wel wat te doen. Maar pas op! Wie buiten elektrische apparaten gebruikt, sleept meestal verlengkabels dwars door bloembedden en over gazons heen. Hier dreigt voor de hobby-hovenier niet alleen struikelgevaar, maar echt gevaar. Een kleine onachtzaamheid en de elektrische grasmaaier hakt de kabel in stukjes. En een elektrische schok is levensgevaarlijk.

De multifunctionele Gira energiezuil biedt bescherming tegen dergelijke risico's. Want die levert energie precies daar waar dat nodig is. Van weerbestendig materiaal en stevig in de tuin geïnstalleerd, wordt deze voorzien van geïntegreerde wandcontactdozen en naar keuze ook met een lamp. Grastrimmer en heggenschaar kunnen nu zonder gevaar worden aangesloten. Maar de Gira energiezuil kan natuurlijk ook op het terras worden gebruikt. Daar levert hij de benodigde energie voor de elektrische barbecue, de stereo-installatie, de televisie of de laptop.

De Gira energiezuil is er in verschillende varianten: als pure stroomvoorziening met wandcontactdozen met randaarde, als energiezuil met een geïntegreerd lichtelement en als pure lichtzuil zonder wandcontactdozen. Daarbij wordt het licht zo breed verstrooid, dat gazons of terrassen goed worden uitgelicht. Er kan echter ook een rooster worden gebruikt, waarvan de lamellen het licht – al naar gelang de wensen – omlaag of omhoog laten schijnen. De zuil is verkrijgbaar in verschillende hoogten en in de kleuren aluminium en antraciet. Meer informatie over de Gira energiezuil vindt u op Internet onder www.gira.de of krijgt u bij het elektrotechnisch installatiebedrijf bij u in de buurt.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.gira.nl